fredag 26. juni 2020

Ultralyd oslo privat

Ultralyd oslo privat

Ved Oslo City Legesenter tilbys gravide avansert ultralyddiagnostikk. Finn den timen som passer deg best med direkte timebestilling på nett. Expert ved 3D-undersøkelser. Enkel online bestilling. Privat ultralyd i Oslo.


Bestill online og spar opptil ! Hos Austad Diagnostikk møter du spesialister (røntgenleger) med spesielt god erfaring innen utralyddiagnostikk. Vi har kun det beste utstyret på markedet. Vi kan tidlig i svangerskapet benytte ultralyd for å bekrefte graviditet.


Du får både bilder og filmsnutt av ultralyd -undersøkelsen sendt til din mobiltelefon. 3D og 4D ultralyd. Du kan lese mer om vårt tilbud om ultralyd her. Kurs ved Ullevål pasienthotell. Mange spørsmål melder seg når et barn skal komme til verden.


Majorstuaklinikken har gynekolog og ultralyd spesialister sentralt i Oslo. Vi utfører vanlige rutineundersøkelser og ultralyd svangerskap, men foretar også utredning og behandling av mer omfattende problemstillinger. Klikk deg inn for å se våre priser og behandlinger.


Sjekk ut våre åpningstider her. Kompetanse som jordmor innen svangerskapomsorg, fødsel og barsel samt ultralyd fra fostermedisinsk poliklinikk og svangerskapspoliklinikk på Rikshospitalet, Ullevål sykehus, Drammen, Bærum sykehus og Bærum kommune. Ultralyd av gravide i tidlig svangerskap. Merk at andre medisinsk begrunnede undersøkelser gjøres i separat konsultasjon.


Privat ultralyd For mange er ultralyd noe man først og fremst forbinder med graviditet, men man kan også bruke ultralyd til å undersøke andre forhold i kvinnens underliv. Våre gynekologer gjennomfører en innvendig ultralyd rutinemessig ved alle gynekologiske undersøkelser. Tidlig ultralyd er et tilbud til gravide som ønsker å få tatt en ultralydundersøkelse før rutineundersøkelsen i uke (ordinær ultralyd eller 18-ukerskontrollen). En tidlig ultralydundersøkelse kan gjøres fra uke og helt frem til det ordinære offentlige tilbudet som tilbys gratis ved sykehuset man er tilknyttet rundt uke 18.


Hos gravide tilbyr vi tidlig ultralyd fra uke 6-hvor du kan bekrefte graviditeten tidlig, se om fosteret ligger på plass i livmoren, se om det er ett foster eller flere (tvillinger, trillinger) og du får se hvor langt du er på vei. Størst på ultralyd for gravide i Norge Drammen – Bergen – Tromsø. Undersøkelsen utføres av legespesialist (gynekolog) for en optimal og sikker opplevelse. Hos oss blir du møtt av erfarne ultralydspesialister (sonografer) med lang erfaring innen ultralyd. Sonografene har internasjonalt anerkjent utdannelse på masternivå fra bl.


Ultralyd oslo privat

Privat gynekolog i Oslo sentrum med kort ventetid. Du trenger ikke henvisning for å få time hos gynekolog ved Oslo Medisinske Senter. Enimed er importør av Alpinion ultralyd systemer. Bildekvaliteten på MSK probene har gjort de håndholdte, portable og stasjonære E-Cube skannerene til foretrukne MSK maskiner, men er og svært populære blandt allmenn praktikere til takstgivende undersøkelser.


Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og røntgentjenester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg