torsdag 11. juni 2020

Utdrikningslag aktiviteter bergen

Utdrikningslag aktiviteter bergen

Løs gåter, knekk koder og vinn friheten. Book en time allerede i dag! Escape room er perfekt for en sosial kveld enten det er firmafest, familie eller venner. Nyt god mat i historiske omgivelser med kolleger, venner eller familien - Bli med på tur! Statsraad Lehmkuhl er Norges største, eldste og fineste skvær-rigget seilskip.


Utdrikningslag aktiviteter bergen

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Utdrikningslag i TrondheiNorges tredje største by har mye å by på.


Hos oss får dere en latterfylt time med mye sprett og moro. Aktivitet i Bergen ,. Dere får muligheten til å styre musikken selv, og om ønsket kan vår fotograf ta bilder av dere så dere kan skape varige minner! Hos oss får dere kjempegøye aktiviteter hvor alle kan delta, servert av sprudlende energiske underholdningsverter. Den store bonusen er også at dere får et minne fra dagen - enten som video, foto eller lydinnspilling.


Veldig bra opplegg - ikke bare for bruden (som elsket det) men også for alle andre, som ble inkludert i opplegget. Super aktivitet på utdrikningslag , spesielt om brura er glad i spill og å løse oppgaver. Morsomme aktiviteter og spill i Bergen : Se anmeldelser og bilder av morsomme aktiviteter og spill i Bergen , Norge på TripAdvisor. På Highjump Event AS har vi mange aktiviteter med krav om høy sikkerhet og derfor tillater vi ikke noen form for fyll.


Vi forstår likevel at det er et utdrikningslag og 1-pils er selvsagt ok, men mitt råd er å vente med sprit og fylla til aktivitetene er ferdige. Da kommer dere til å få en så mye bedre dag med gode opplevelser som huskes. Gode utdrikningslag har spennende og inkluderende aktiviteter.


Utdrikningslag aktiviteter bergen

Når en har et utdrikningslag der alle deltakerne fremdeles trekker på smilebåndet når de tenker tilbake på, så har du lykkes. En god start for å komme dit er å velge aktiviteter som alle kan være med på, og at det blir en aktiv dag. Bergen Segway arrangerer også og er med på å gjøre din neste blåtur, utdrikningslag , firmatur, bursdag, bursdagsfest, kickoff, teambuilding, firmafest, konferanse, sommerfest og lignende til en suksess. Se våre eventsider for mer informasjon.


Våre rebusløp på Segway tar deg over hele Bergen og vekker konkurranseinstinket hos de fleste. Nedenfor ser du vårt utvalg av aktiviteter som passer godt til utdrikningslag. Det er også mulig å sette sammen individuelle aktiviteter etter ønske, for å skape en skreddersydd kombinasjon til ditt utdrikningslag. For mer informasjon om de spesifikke aktivitetene , ta kontakt med oss på mail, telefon eller fyll ut kontaktsjema til høyre.


Boblefotball er en perfekt aktivitet for utdrikningslag ! Reserver plasser her! Hold av plasser allerede, så kan vi endre antall på reservasjonen senere. Dere betaler ikke før dere kommer til oss. Tiden som er valgt er kun aktivitetsti har dere bestilt mat i tillegg blir denne servert etter aktivitetene og det blir holdt av plasser i restauranten for dere en time etter aktivitet.


De blir nok lurt av Alvøen Kunst, ingen vet hvem akt modellen er. Vi maler et morsomt bilde til den kommende brud! På Megazone har vi både lang erfaring med å arrangere utdrikningslag , aktiviteter som er nærmest skreddersydde for utdrikningslag , samt alle rettigheter. Ellers ville det kanskje ikke vært utdrikningslag …? Laserspill, Innendørs paintball. Jeg hadde utdrikningslag for mndr sider i Bergen , og vi dro på Studio 7b og spilte inn tre sanger på cd.


Utdrikningslag aktiviteter bergen

Skulle også hoppe i fallskjerm fra Ulriken (paragliding), men det var for mye vind. Etterpå dro vi hjem til en venninne og spiste god mat og drakk ) Jeg koste meg gløgg ihjel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg