mandag 22. juni 2020

Stor vagina

Stor vagina

Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri i mitt liv har tenkt over størrelsen på min vagina for jeg leste en artikkel for noen år siden. Intill da trodde jeg alle vaginaer var like store , for jeg har aldri hatt noe å sammenligne med. Har jeg stor vagina om jeg kan få fire fingre? Var ganske våt, og jeg vet at det utvider seg. Itillegg har jeg hatt sex med mange, har jeg fått stor vagina ? Det er spesielt en jeg må bruke min på forspill, selv hvor våt jeg er for å den inn.


Er det lov å si at noen kvinner har stor vagina. Noen har store ytterst og små innerst – andre har motsatt, noe som kan gjøre at de innerste kjønnsleppene henger nedenfor de ytterste og er godt synlig. Det er heller ikke uvanlig at kjønnsleppene har ulik størrelse fra side til side – du kan altså ha en liten og en stor kjønnsleppe enten det er de ytterste eller innerste. Det synes som de fleste som engasjerer seg, enten er single, har liten penis - eller slapp vagina.


Personlig har jeg vært borti flere sorter, for de med særlig interesse er også vagina - og penis-størrelser beskrevet i kama sutra. Her er også lesning for de som ønsker å få dårlige kombinasjoner til å gå godt likevel. Jeg er ei jente år som har en unormalt stor vagina.


Stor vagina

Dette resulterer i at jeg kan ha sex med en i laaaang tid før vedkommende spruter. Jeg har ikke fått barn ennå og lurer på om dette er normalt? Kjære kvinner – la håret gro dere til kness forran drømmemannen og be han klippe det for deg, barber deg og gråt som et barn, eller føl deg super hot – drømmemannen tåler ALT og han kommer til å bli med deg og din mer eller mindre buschye vagina på store eventyr – og støtte deg – også utenfor sengen.


Vagina eller skjeden er fødselskanal og paringsorgan hos kvinnen. Den danner forbindelsen mellom de ytre og indre kjønnsorganene og er dermed utførselsgang for blodet under menstruasjonen. Det er for eksempel ikke umulig at mennene som har sagt seg villige til å være med i undersøkelsene er mer tilfredse med størrelsen enn gjennomsnittet. Det kan i så fall bidra til at gjennomsnittslengden i kurvene er større enn i befolkningen for øvrig.


Vagina (fra latin for skjede eller slire) er et rør fra livmoren til det ytre av kroppen hos pattedyr av hunnkjønn. Vagina utgjør forbindelsen mellom livmoren og omverdenen, og har dermed stor betydning for forplantningen. Ved samleie føres penis inn i skjeden.


Stort sett dårlig erfaring. Har hatt fast følge i mange år nå, men tidligere ble det noen one night stands. Min erfaring er at edru tilstand og en avtale om å treffes er mye,. Tusenvis av nye høykvalitetsbilder legges til daglig. En vagina er vanligvis ca.


Stor vagina

For eksempel uansett hvor utvidet skjeden er etter en fødsel, vil den med trening kunne lukke seg mer. Jo bedre musklene blir i bekkenbunnen, desto bedre vil du kunne gripe om og kjenne din kjærestes penis. Jeg er år og etter tre barnefødsler, har jeg fått problemer ved samleie. Min mann er ikke så stor , det har ikke vært noe problem tidligere,nå har vi fått høre at en kan få lukket den vaginale åpningen noe,gjennom operasjon. Kan vi få noe informasjon om dette,og også vite hva en slik operasjon v. Han forteller at i løpet av sine år med slike operasjoner, har han kun hatt tre pasienter som har ønsket operasjon av underlivet fordi de ikke liker hvordan det ser ut.


Verdens lengste penis er afrikansk. I det sentralafrikanske landet Den demokratiske republikken Kongo kan mennene slå seg på brystet over å ha verdens lengste penis, gjennomsnittlig sett. Nå er det kanskje ikke lengden på vagina kvinner er mest opptatt av, men om den er stram eller trang nok. Noen kan oppleve en følelse av å være for vid under sex. Dette oppstår gjerne etter barnefødsler og også som følge av økt alder.


Den kan ikke trekkes inn i skrittet, og den er større i forhold til kroppsvekten enn det som er gjennomsnittet i dyreriket. Menneskeapenes ereksjon oppnås ved hjelp av muskler og penisbein. Mennesket utviklet altså en helt egen ereksjonsmekanisme, selv om andre, i utviklingen fjernere liggende dyr, også bruker blodtrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg