torsdag 4. juni 2020

Sluttet å røyke

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Det er aldri for sent å slutte og røyke. Det vil alltid gi en positiv helseeffekt for både deg og de rundt deg, at du stumper røyken.


Sluttet å røyke

Men jo tidligere du slutter, jo tidligere kommer kroppen i gang med reparasjonsprosessen. Ikke ta ett eneste trekk. Alle abstinensplager du kan oppleve etter at du har sluttet å røyke , går over – bare du ikke røyker. Dersom du røyker av og til, blir du aldri kvitt røyksuget.


Gruer du deg for nikotinabstinens? Bruk dagene i forkant til å snakke med fastlegen eller apoteket om ulike typer hjelpemidler. Da har jeg sluttet å røyke , har nå vært røykfri OG snusfri i ca 2uker.


Men, jeg har fått et lite problem. Et sexliv som gikk fra å gjøres 2-ganger i uken har gått til 2-ganger per dag. Jeg føler at jeg aldri kan få nok. Er klar til innsats 10min etter akten.


Dette gikk greit de første. Dermed vil det føles mer forpliktende, og det vil være vanskeligere å sprekke. Drikk masse vann, tenk at du skyller giften ut av kroppen!


Sluttet å røyke

Vær forsiktig med kaffen, du tåler mindre når du ikke røyker. Finn frem listen din over gode grunner til å slutte å røyke. Popsangerinnen Halsey skapte nylig overskrifter etter å ha annonsert at hun hadde sluttet å røyke etter ti år. Hun er ikke den eneste, etter som mange har kvittet seg med vanen takket være overtalelse av familien til hypnose.


Klikk videre for å finne ut nøyaktig hvordan favorittstjernene dine sluttet å røyke. Fem til ni år etter røykeslutt, er risikoen for lungekreft redusert når man sammenligner dem som har sluttet å røyke med dem som fortsatt røyker, sier spesialrådgiver i Kreftforeningen Kristin Byrkje. Blant annet vil du over tid halvere risikoen for å utvikle lungekreft og hjerteinfarkt.


Sluttet å røyke

Du reduserer også risikoen for å utvikle blodpropp. I det daglige vil du fort merke en forskjell. Både pusteevne og lungekapasitet, samt smaks- og luktesanser, bedrer seg raskt etter at du har sluttet å røyke. Når man slutter å røyke , begynner kroppen arbeidet med å kvitte seg med giftstoffer og tjære som ligger i lungene.


For å gjøre det dannes det mye slim rundt disse stoffene i luftveiene, og man kan føle et øket behov for å hoste. Hosten er ofte produktiv med større mengder slim enn man er vant til. Jeg sluttet å røyke nylig, og da legger man på seg noen ekstra kilo. Det utgjør en forskjell, særlig hvis du ikke er år gammel, uttalte hun dengang til GQ. Sluttet å røyke i går kveld når jeg gikk og la meg og klistret røykeplasteret på armen.


Sluttet å røyke

Har sovet noe urolig i natt, men etter forholdene synes jeg det går bra. Faktisk, hvis det ikke blir værre enn dette skal jeg nok overleve. Jan sluttet å røyke – så kom kona med en stor overraskelse Jan Røkland (54) ble mildt sagt overrasket da kona fortalte om pengene hun hadde satt av etter at han stumpet røyken for åtte år siden. IDDEFJORDEN (VG) Ole Evenrud har det som plommen i egget når. Uten å fortelle noe som helst, gikk det hele sju år før Marit avslørte hemmeligheten i påsken i fjor.


Så hvis du tenker på å slutte, kan du lære mer om fordelene og ulempene du vil oppleve. Fordelene med å slutte å røyke. Når du slutter å røyke , vil mange endringer skje i kroppen din, og helsen din vil begynne å bli bedre i løpet av minutter etter at du har sluttet. Disse fordelene øker med hvert år som du går uten å røyke.


Arve Opsahl og Dirch Passer i sketsjen om mannen som sluttet å røyke. Skip navigation Sign in. Jeg er nå uke inn i røykeslutten min, og føler vel egentlig det går greit.


Jeg har hatt et par episoder hvor jeg virkelig har følt at nå, nå MÅ jeg har røyk, men har så langt klart å stå i mot. Jeg har egentlig bare noen spørsmål til dere som faktisk har klart å slutte å røyke. Barn av foreldre som røyker, har lavere fødselsvekt, større sjanse for å bli psykisk utviklingshemmet, oftere luftveisinfeksjoner, dårligere lungefunksjon, økt tendens til kronisk infeksjon i øret. De har også større sjanse for å bli røykere selv.


Passiv røyking øker sjansen for livmorhalskreft, lungekreft og hjertesykdom. Uff jeg er ei kvinne i begynnelsen av åra. Jeg har røykt siden jeg var 1 og jeg røyker dessverre mye. Jeg vil selv slutte å røyke , men lurer på hva som er best.


Må si at jeg holdt meg timer uten røyk, men det var tøft så jeg kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg