onsdag 10. juni 2020

Oppskrift på strawberry daiquiri

Hurry before It Ends! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Bestel direct en makkelijk online. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.


Selv om det stormer ute, vil folk ha sin frosne favoritt. Om sommeren er jordbærdrinken ekstra etterspurt, både med og uten alkohol. Er det sommer, kan du lage den med søte, friske jordbær og droppe sukkeret, så sparer du inn noen kalorier.


Kilde: Aftenposten. Oppskrift finner du her. Strawberry frozen daiquiri. En utrolig god sommerdrink, men også perfekt til 17. Den er rød og inneholder jordbær.


Når jeg er fest drikker jeg som regel bare øl og vin, men innimellom er det godt å lage seg noen drinker også. Da er det som regel denne her eller mojito det går i, men jeg har lyst til å prøve meg på litt andre drinker fremover. Hjemmelaget daiquiri med jordbær, en mocktail.


Dette er en oppskrift på kald og syrlig alkoholfri drink, med frosne jordbær og eple- og mangojuice. Server i pene glass. Med vår oppskrift er du på sikker eller usikker grunn alt ettersom hvor mange du drikker. Se nærmere omtale i denne sponsede Giveawayen her.


Frozen strawberry daiquiri er tidenes sommerdrink. Med knust is og iskal frisk frukt. Enten du serverer den med cubansk rom eller foretrekker den alkoholfri, så er det like friskt og godt. Da de ikke hadde mer å by på enn rom og lime, laget de en cocktail basert på dette sammen med sukker for å balansere limesmaken.


Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Daiquiri er egentlig en hel. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!


Du trenger du, per drink. Der er dog der står helt klart ud fra mængden. Nemlig den med de friske jordbær og den med de frosne. Fremgangsmåden er næsten ens, men slutresultatet er forskellig, prøv dig frem og se hvilken du bedst kan lide. Eller mer om du vil ha den sterkere).


Den passer perfekt til en varm sommeraften på terrassen eller som lidt ekstra lækkert når man ligger ved stranden eller poolen. Tip: Du kan også sagtens bruge frosne jordbær, hvis du ikke har nogen friske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg