mandag 6. april 2020

Vind og vanntett jakke

Vind og vanntett jakke

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Jakkene er laget av kvalitetsstoff og leveres raskt. Se mer i vår nettbutikk.


Vind og vanntett jakke

Kjøp sesongens nye klær hos Jean Paul. Sendes med ekspressfrakt hjem til deg - se mer her! Kjøp vind og vanntett jakke hos Outnorth. Prisløfte og kostnadsfritt bytte. Special Operations-jakka er altså både vind - og vanntett og bruker membran for å få svetten ut av jakka, men samtidig holde deg varm.


Men husk nå at dette er skalljakke beregnet for mildværsbruk (grader), så skal du bruke denne i Norge om vinteren må du kle deg fornuftig under jakka. Vi har fått tak i et lite knipe jakker av denne esklusve SAR modellen ifra Arcteryx, Patrol Alpha Jakke er en modell somer bygget på den anerkjente og velprøvde Alpha modellen, så har Arcteryx i samarbeid med guider og sitt test team ytterligere fin justert denne modellen med andre lommeløsninger og tekniske detaljer for å imøtekommende brukere med svært krevende oppgaver. Farvatn vattert jakke til herre er en lett vattert jakke med 4-veis stretchfunksjon, og svært gode vanntette og fukttransporterende evner. Jakken er utviklet spesielt for et aktivt friluftsliv der man ønsker optimal bevegelsesfrihet.


Vind og vanntett jakke

Dessuten er alle sømmer tapede. Vattert modell med innvendig snor med stoppere i midjen. En praktisk skijakke fra áhkká med lett vattering, aktiv ventilasjon og alle funksjoner man trenger for en flott dag i bakken. Vind - og vanntett vevd ytterstoff áphiTec5. Høyfunksjonell vind - og vanntett vinterjakke med teipede sømmer og avtagbar, justerbar hette.


Jakken har meshpaneler på utvalgte steder for å transportere fukt vekk fra kroppen. For optimal passform har den forbøyde armer og to-veis glidelås. Armene er justerbare og har tommelgrep. Diskret refleks detaljer er plassert i front , bak og på. Børstet nettingfôr gir god ventilasjon og membran på det ytterste laget hindrer fuktighet fra å komme inn.


Vind og vanntett jakke

Skijakke, vind - og vanntett. Alle sømmer er tapede. Fast, justerbar hette med snor. Den er vind - og vanntett , og passer dermed ypperlig i allslags vær, enten det er vind , regn eller snø.


Veiviser trekvart jakke er en sporty kombinasjon av en klassisk regnkåpe og en teknisk skalljakke. Svært lett, vind - og vanntett regnjakke. Soner i netting under armene og bak på ryggen gir økt ventilasjon. Tett glidelås hindrer vann fra å trenge inn.


Reflekterende silikonbånd nederst på ermene og i midjen for økt trafikksikkerhet og for å hindre at plagget glir. Søk etter vind og vanntett jakke på Kelkoo. Sammenlign tilbud på vind og vanntett jakke fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Hei , Jeg skal anskaffe meg en ny vind og vanntett jakke. For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies.


Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies. Gul skalljakke – vind og vanntett. Justerbar avtagbar hette. Didriksons jakke til gutt med normal lengde og passform. Milano jakken har avtakbar hette og høy krage som beskytter mot vind.


Reflekser for økt sikkerhet og glidelåsen i front er beskyttet med stormklaff, som også hindrer vind å komme inn. Fôret, vind- og vanntett jakke til herre. Fire ytterlommer med glidelås, innvendig lomme med glidelås og to innvendige mesh lommer.


Avtagbar hette og skjulte mansjetter nederst på armene. Tilpasset for hodetelefoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg