fredag 3. april 2020

Spesielle kaker

Spesielle kaker

Saftig sjokoladekake med appelsinsmak Ikke alle er fan av kombinasjonen sjokolade-appelsin, men her i huset elsker vi det! Denne kaken er dermed en av våre absolutte favorittkaker og jeg vil nok tro mange som ikke digger sjokolade og appelsin-komboen, også vil synes denne er god. Kaker for spesielle anledninger. Personlige kaker har en bestillingsfrist på dager for enkle kaker , og uke for de som ønsker en helt spesiell kake. Vi designer drømmekaken til akkurat din spesielle anledning,.


Spesielle kaker

Kransekake er vel festkaken over alle festkaker. Populær som den er passer kransekake til 17. Vårt dyktige konditor team med konditormester Wiktor Deren i spissen, gjør hver dag sit ytterste for at kakene til din spesielle anledning skal være et naturlig midtpunkt. Med faglig dyktighet lager vi alle våre kaker fra bunnen av med stolthet for fagets tradisjoner. Vi bruker rene råvarer med høy kvalitet i alle ledd.


Bestill kake på nett fra 3bakerier i Norge. Få levert på døren eller hent selv. Kakebestilling har aldri vært enklere! Det blir ofte mye og mange kaker , og noe av det beste er kanskje å samles igjen dagen etter for å kose seg med restene.


Ofte kan det være lurt å ha én spesielt flott kake som troner i sentrum, mens man har et utvalg av flere kaketyper stående rundt denne ene imponerende ”hovedattraksjonen”. Lag din egen, eller bestill en ferdig kake. Et perfekt selskap starter med en perfekt kake. Vi tar oss av bakingen, så du kan konsentrere deg om å nyte den store dagen. Smaken er vel så viktig som utseendet, og derfor tilbys prøvesmakinger i lavsesong (okt-mars) til alle brudepar som ønsker det.


Da får brudeparet smake de mest populære smakene våre, samt noen nyheter når det er aktuelt. Skap begeistring med en festlig bursdagskake bakt og dekorert spesielt for bursdagsbarnet. En kake med smak og design som skaper glede og begeistring. Designkaker lager kaken slik du ønsker den, festlig, original og med nydelig smak.


Spesielle kaker

Drømmeplassens konditori er kjent for sine gode kaker. Alt lages fra bunnen av, på gamle gode oppskrifter og noen nye. Vi har en egen kakedisk i kaféen og frister med herlige kakestykker til kaffen! En liten skive kake med en deilig ettermiddagskaffe, eller en hel kake for en minneverdig og spesiell anledning? Vi håper våre kakene knytter hvert av deres øyeblikk til lykke.


Hos oss vil du ikke finne noen stive og kornete frostinger! Under finner du et utvalg av våre kaker. Tradisjonsrik eller trendy, du bestemmer!


Ring oss eller kom gjerne innom for å snakke med en av våre konditorer om dine ønsker for din spesielle kake. Barnebursdag, voksenbursdag, eller bare lyst på kake ? Dette er oppskrift på kake som passer til de fleste anledninger. Nedenfor ser du et lite knippe med kundetilpassede kaker. Det hele begynner med en god idè, tilsett gode råvarer og ekte konditorglede… bake kake søte, så er din spesielle kake i ”boks”. Romsøes Conditori er et gammelt håndverks bakeri og conditori i Stavanger.


Skal du ha kaker til dåp, konfirmasjon, bryllup eller andre festligheter, kontakt oss. Vi har også lunchmat, smørbrød og et rikelig utvalg av ferske og fristende baker og conditorvarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg