mandag 13. april 2020

Piercing i brystvorta

Finn produkter i toppkvalitet til lave priser og fraktpriser på nett! Meer dan 1winkels in Nederland. Altijd een Lucardi Juwelier bij jou in de buurt. Ontdek nu het uitgebreide aanbod piercings online of in een van onze Lucardi winkels. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn!


Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Tenker på å ta piercing i brystvorta , er kvinne. Men jeg lurer på sånn i etterti er det noen plager jeg burde vite om? Er det vanlig at klærne henger seg fast under av- og påkledning slik at det river? Brystvortepiercing er en veldig vanlig piercing både blant menn og kvinner.


Noen velger å pierce bare den ene, mens andre velger begge. Mest vanlig er det at piercingen settes horisontalt, men den kan også settes på skrå eller vertikalt. Det er også mulig å ha flere piercinger i samme brystvorte.


Schäfer er den mest vanlige politihunden, og den er jo superpopulær også som vanlig familiehund. I tillegg har de fått flere malinois (aka malle) de senere årene. Maller er en belgisk fårehund og den kommer også i langhåra utgaver (groenendael og tervueren) som er kjent for å være litt mindre tur. Piercing er ikke et nytt fenomen. I dag finnes fremdeles de som piercer seg for religiøse eller kulturelle grunner, men for ungdom i vesten er piercing først og fremst brukt som pynt.


For øvrig var piercingen jeg tok i brystvorta mye, mye vondere enn piercingen jeg tok gjennom pikken - til tross for at dama som pierca kølla mi brukte en engangsnål det var noe galt med og derfor kun fikk den halvveis igjennom før på tredje forsøk. Smerten kunne ikke engang sammenlignes. Jeg hadde piercing i den ene brystvorta i flere år. Tok den ut rundt den tiden jeg ble gravid (visste ikke det da), og jeg har ikke hatt noe som helst problemer med å amme.


Tok piercing i den ene brystvorta for år siden, men tok den ut for år siden. Har enda et lite hull der men ikke sånn at jeg får igjennom noe i hele, men nå har jeg merket at d har kommet ut litt sånn klar veske hvis jeg klemmer. Faktisk har denne formen for kroppsutsmykning vært vanlig siden oldtiden. Hrer dog stadig vekk myter rundt det amme nr man har piercing i brystvorta , og til det er det ikke s mye si: Det er myter. Her på Bodypiercing.


Tenkte ikke p at det skulle st ut melk i tre hull. Hvordan er dette når dere ammer? Noe annerledes enn den andre puppen? Anniken Huitfeldt: - Jeg ønsker meg piercing i brystvorta.


Dette trodde du aldri du skulle få høre kulturministeren si. Jeg dro til nærmeste piercing -studio, og sa at jeg ville pierce brystvorta. Jeg var veldig gira, og helt innstilt på å pierce den NÅ.


Greit, tenkte jeg og gikk ut. Jeg fikk bare vente en dag. Ellers så liker jeg piercing i navlen (hos jenter), haka og litt på oversiden av leppa.


Er forøvrig enig i at gutter som regel ikke bør ha piercing i brystvortene - så fremt de ikke er særdeles velbygde i utgangspunktet, da kan de jo egentlig gjøre hva de vil uten at det ser så ille ut. Etterbehandling av piercing. Det er viktig at du selv følger opp til riktig etterbehandling av piercing.


Hvis ikke kan det bli betennelse og andre komplikasjoner! Hold urene fingrer og klær borte fra piercingen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg