onsdag 31. mars 2021

Wok med strimlet svinekjøtt

Wok med strimlet svinekjøtt

Rask og enkel wok hele familien vil digge! Magert svinekjøtt i strimler wokket med en gammel klassiker - kinakålen, gulrot og grønn paprika. Velg woksausen du liker best, vi har valgt en med hoisin.


Wok med strimlet svinekjøtt

Asiatisk wok med strimlet svin. Tidsbruk minutter. Strimlet svinekjøtt 5g Nordfjord. Unde3r ingredienser, står både wokblanding, brokkoli, gulerøttet, og vannkastanjer.


I oppskriften virker det som det er enten wokblandingen, eller, brokkoli, gulerøtter og vannkastanjer. I denne oppskriften har vi brukt magert svinekjøtt , men du kan også bruke kylling eller biffkjøtt, woket med brokkoli, grønnkål, aspargesbønner og nudler. Strø over ristede sesamfrø før servering.


Woket strimlet svinekjøtt med scampi og nudle. Denne retten har 13kcal pr 1gram. Woken skal helst være rødglødende, og det krever et gassbluss med over kW for å få til det (opptil 59kW for å tilsvare en ekte kull- eller vedfyrt wok i sørøst-Asia).


Smaken av mat stekt i en glovarm wok er helt spesiell. På kjøkkenet hjemme får vi gjøre så godt vi kan og kjøre på med maks varme på induksjon eller gass. Fastfood med mening: Både ferdig strimlet svinekjøtt og kylling blir rask festmat eller hverdagsmiddag med hjelp av noen kvikke håndgrep, nøytral olje og grønnsaker. Ved å marinere kjøttet på forhån får du ekstra mye smak, men det er ikke nødvendig for at det skal bli et vellykket måltid.


Wok med strimlet svinekjøtt

Kilde: Kokk Karl Erik Pallesen for dinmat. Kok opp vann til nudlene og la nudlene koke ca. Tilsett grønnsaker og chili i woken. Sil av nudlene og tilsett dem sammen med grønnsakene og. Sunn thaigryte med strimlet svinekjøtt har eksotiske smaker av kokos og karripasta.


Fargerik og lettlaget familiemiddag. Tid: min Favorittpasta. Tid: min Potetpannekake med strimlet fenalår og. Wok med chili og banan. Stekte nudler med magert svinekjøtt og masse deilige grønnsaker er både sunt og godt.


Nudelsuppe med strimlet svinekjøtt. Gryte med strimlet svinekjøtt. La kjøtt og grønnsaker godgjøre seg i 2-min. Varmende gryte med strimlet svinekjøtt , grillet paprika, hvite bønner og Q-Drømmelett.


Jeg hadde nemlig kjøpt inn noen gode og tykke nudler, såkalte pancit canton-nudler fra Filippinene. Krydre med salt og pepper, og legg kjøttet over på en tallerken. Stek brokkoli, sopp og kålrot i 3–minutter. Vend inn vårløk, woksaus, vann (jeg brukte ikke vann) og ingefær, og kok opp. Ha kjøttet tilbake i pannen og smak til med limesaft, salt og pepper.


Wok med strimlet svinekjøtt

Server wok med strimlet oksekjøtt og kokt ris ved siden av. Bruker du strimlet svinekjøtt , blir det billig også. Har du liten tid lager du minutters ris, ellers er det både bedre og billigere med vanlig jasminris som du kjøper i store pakker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg