tirsdag 9. mars 2021

Vær mallorca

Vær mallorca

Boek veilig je vakantie, met Laagste Prijsgarantie! Geniet van de Spaanse zon! Planlegg ferien din her. Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell!


Vi må knytte klima og vær tettere sammen Read more. Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester. Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre! To britiske turister skal være blant de omkomne etter at den populære feriøya ble truffet av ekstremregn. De beste strandområdene ligger på den nordøstlige delen av øyen hvor du kan bo på reisemål som Puerto de Pollensa, Alcudia, Playa de Muro, Can Picafort og Cala Mesquida.


Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. Beskyttet av reisegarantifondet. Restplasstilbud på pakkereiser. Alltid gode tilbud. Fantastiske tilbud på storbyferie.


Vær mallorca

Din reise begynner her. Unngå å betale for mye. Boek je ideale vakantie bij Sunweb. Bestill drømmeferien med Agoda. Finn billigere reiser på FINN.


I løpet av natten når himmelen er klar er det ganske kaldt, og temperaturen nærmer seg frysepunktet. Langtidsvarsel neste uker for Alcúdia. Noen av disse kan nås lettvint og andre er gjemt bort og kan kun nås til fots eller med båt. En av fordelene ved å være på en øy er at når det blåser nordavind og er dårlig vær på strendene i nord så skinner solen på strendene i sør, og vica versa.


Vær mallorca

Først mot slutten av oktober eller begynnelsen av november kommer høsten med kjøligere vær. Hovedstaden på øya er Palma, som også er hovedstad i regionen Balearene. Mallorca har alt som du kan tenke deg av et.


Her får du en oversikt over forventet vær og temperatur for alle våre fantastiske reisemål i Palma. Er det badetemperaturen som er viktigst for deg? Eller ønsker du å vite hvor varme kveldene er slik at du kan pakke riktig?


Vær mallorca

Gjennomsnittstemperaturene nedenfor viser deg hva du kan se frem til. På den måten vil du være bedre forberedt til turen. Værvarsel time for time. Været, soloppgang, klokka mm i denne byen.


Dagene i Palma by kan fylles med alt fra ba shopping, museumsbesøk, mat og drikke – alt finner du i byen med kallenavnet Middelhavets perle. Be prepared for the day.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg