onsdag 17. mars 2021

Voksi city test

Stort utvalg av Voksi. Fri frakt ved kjøp over 499. Se vårt store utvalg av dameklær. Kjøp Voksi hos Babyshop. Finn laveste nettpris her.


Dette virker som en litt lettere vognpose enn Voksi Urban, og vi liker at den ikke er like bred. Den er fylt med dun, men har ikke ull i bunnen. Posen har glidelås foran og en fin liten lomme på siden.


Posen ligger fint i bagdelene og sportsdelen med anti-skli bak. Selehullene er heller ikke her plassert helt optimalt, men vi. En vognpose er perfekt for deg som skal tilbringe tid utendørs med din nye, nysgjerrige verdensborger, uavhengig av årstid.


Voksi City leveres i en oppbevaringspose som er nyttig i tiden av året vognposen ikke brukes. City består av to deler – for det ene selve vognposen og i tillegg en ekstra fotende. Dette gir Voksi City en svært lang brukstid. Sv: voksi city pose Voksi er dyrt, det er vel den første erfaringen man gjør. Ellers er posen varm og go og det er jo bra.


Da vi byttet vogn, ble den lange posen litt for lang, så man bør vurdere om man faktisk trenger en pose som vokser i forhold til å kjøpe en passe stor pose, eller to på sikt. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Voksi lager lekre, varme og lune vognposer der babyen kan sove trygt og godt på slike trilleturer. Med det norske merket Voksi sørger du for at ditt barn sover godt i de beste materialene naturen har å tilby.


Voksi city test

Oeko-Tex er et uavhengig sertifiseringssystem for tekstiler, produktdetaljer og ferdige produkter – i alle ledd i produksjonen. Voksi Move – Vinner av bilstolpose- test. Soveposene passer godt som vognposer både i vognen eller i pulken. Vognposer for baby og små barn.


Test av vognpose BEST I TEST : Voksi Urban Voksi Urban scorer høyt på det aller meste, og er den klart minst brannfarlige posen i testen. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Posen kan snurpes så det blir lunt og godt rundt hodet på barnet, og det blir tettere enn en del av de andre.


Vi valgte Voksi city til storesøster fordi den har glidelåsåpning midt på og ikke på sidene. Synes det var enklere å få baby ut og inn av posen når glidelåsen er midt på, kontra på siden. Den har en forlenger så posen blir 1på det lengste. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk.


Hvis en butikk selger flere versjoner av produktet, vises her den siste prisendringen for hver variant. Her finner du en oversikt over vinterens favoritter blant Easygrow produkter. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Voksi bruker bare naturlige materialer i sine produkter , og forsøker å etterlate så lite avtrykk på naturen som mulig under produksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg