torsdag 18. mars 2021

Vinterdress til baby

Stormberg har vinterdresser til barn i alderen 1-år. Produsert med stikkordene: sikkerhet, komfort og slitestyrke. Vinterdresser til barn og baby. POP - Klær som tåler ville leker.


Vi har merkevarene til riktig pris. Obs - Storhandel lønner seg.

Her har vi vinterdressene fra de gode merkene du kjenner igjen og vet du kan stole på, som Didriksons, Reima, Lindberg og mange, mange flere. Se vårt utvalg her! Vannavvisende vinterdress til baby.


Overbretten nederste på ermene og buksebena gjør at det ikke er nødvendig med hansker og støvler. To lange glidelåser for enklere påkledning. Et must til vinteren. Her finner du vårt utvalg av kvalitets park- og vinterdresser til baby og barn i alderen 0-år.


Dressene du finner her både puster og varmer godt og har en høy holdbarhet samtidig som de er behagelige å ha på. Vanntettheten til Geggamoja vinterdress er veldig bra.

All fuktighet forblir på utsiden, og snølåsen i armer og ben holder effektivt slapsen borte. Ikke engang på slutten av vinteren og tidlig på våren er det noen av barna som blir våte. I buksebenet er det en strikkbord som sitter passe strant rundt støvlene. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små – og for alle som elsker barn. Det store vintersalget er her nå! Den har mange smarte funksjoner, som f. Spar opp til på en mengde vinterprodukter fra denne sesongen. Merk at noen produkter kun har sesongens utgående farger på salg.


Kjøp vinterdress hos Babyshop. Mest populære merker innen klær, sko og accessories på Zalando. Martens Filippa K Gant Gestuz Helly Hansen Hollister Co.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Heldigvis har mye skjedd siden den gang og de moderne vinterdress til baby og barn er noe helt annet i dag. Motebildet har i høyeste grad inntatt barneklærne og vintertøyet er ikke noe unntak. Men hensikten og funksjonen er den samme.


Tøyet skal holde barnet varmt og tørt under lek og opphold utendørs. Vind- og vanntett vinterdress til baby , perfekt for aktiviteter i snøen.

Dressen har en myk vattering som varmer deilig, og er fôret med myk og varmende pile. Strikk i livet, nederst på ermene og bena gir god passform. Ermer og ben er dessuten formsyd noe som gir bedre bevegelighet. En vinterdress holder barnet ditt varmt og tørt når det lages snømann, er snøballkrig og det aker. En vanntett vinterdress betyr timer av lek og glede i snøen.


Husk at vinterdressen bør puste ordentlig da barn ofte er i mye bevegelse ved lek og derfor svetter en del. Ellos barnedress er vinterens testvinner. I tillegg til å måtte oppfylle alle sikkerhetskrav!


Egenskaper som vannsøyle, pusteevne og slitestyrke er viktige faktorer når man skal velge yttertøy til f. Vi fører merkene Mini a Ture og Wheat. Ta gjerne kontakt med kundeservice dersom du har spørsmål til vårt yttertøy til barn og baby.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg