mandag 30. november 2020

Vondt høyre side mage gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Se våre reiser til Side her. Bestill din drømmeferie på ving.


Det er viktig å gå til legen for å utelukke alt som er alvorlig. I denne artikkelen snakker vi om mulige årsaker til denne smerten. Blindtarmbetennelse oppstår når tillegget blir betente og blir fylt med puss. Sitter smertene kun nederst til høyre , bør du være oppmerksom. Ved blindtarmbetennelse får du gjerne smerter rundt navlen tidlig i forløpet, mens smertene gradvis flytter seg til et område i nedre, høyre del av magen.


Jeg har så vondt på høyre side nederst i magen. Der stikker liksom til også gir det seg litt igjen. Når jeg kjører bil kjenner jeg det veldig godt, gjør vondt når jeg flytter på beinet. Har hatt veldig vondt på høyre side av livmoren det stikker og er mer som menssmerter. Fra livmoren går det to lange kanaler på hver side ut i magen rett ved eggstokkene.


Siden de færreste vet akkurat når de har eggløsning, er dette den mest. Hvor gjør det vondt ? Har du smerter over hele magen? Nei: Magesmerter uten feber kan f eks skyldes smerter fra tarmen, magekatarr (magesyre), gallesten osv.


Ved vedvarendesmerter kan man utvikle feber - husk å kontrollere temperaturen. De er ikke konstante, men kommer og går. I dag var jeg ute å syklet og etter ca minutter fikk jeg akutte voldsomme smerter på nevnte område. Det var så ille at det var vondt å puste ordentlig.


Varer rundt ca timer hver gang det begynner å gjøre vondt. Og når smerten er over så er den over. Jeg merker ikke at det er pga en spesiell type mat. Røyker sjeldent, men spiser ikke frokost og går med tom mage i mange timer før jeg føler sulten. To ganger begynte smerten om kveldsti og idag våknet jeg av smerten om morningen.


Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet. Noen får smerter midt i eller øverst oppe i magen. Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet. Jeg hadde veldig vondt på høyre side , og kun høyre side i starten av svangerskapet.


Det tar slutt etterhvert, nå sliter jeg bare litt med kynnere. Etter kanskje ett eller to biter får jeg vondt i magen, hva kan dette være? For et par dager siden når. Men det er uansett lurt å trene musklene i underlivet – både mens du er gravid , og etter fødselen. De aller fleste opplever at underlivet normaliseres i løpet av noen uker etter fødselen.


Flere av mine gravide pasienter er bekymret fordi de har vondt i nedre del av magen. Det gjør vondt når jeg beveger på meg og bøyer meg, blåser magen opp. Ligge på høyre side er ubehagelig.


Når hoster, kjenner jeg det nykker litt, men det gjør ikke veldig vondt. Min lege sendte meg til CT og den tok jeg for dager siden , tirsdag. Smerter i nedre del av magen. Først trodde jeg det var en strekt muskel, siden det kjennes ut som det. Men det gjør ikke vondt når jeg trykker på punktet det er vondt , så jeg tror ikke det er en strekt muskel likevel, siden.


I dag har det ikke gitt seg, og har fremdeles vondt. Kjenner det også i ryggen. Det kjennes egentlig ut som kramper i muskulaturen, men nå begynner jeg å bli litt i tvil. Har lagt ved et bilde) Første gang jeg kjente til det var etter sex i liggende stilling(om det har noe å si ) i ca. Oftest galleveispatologi eller leversykdom.


Andre muligheter er pankreatitt, magesår, appendisitt med atypisk leie, appendisitt hos gravid , subfrenisk abscess, nyrepatologi, kolontumor i høyre fleksur, hjerteinfarkt, lungebetennelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg