mandag 23. november 2020

Trampoline liten

Sporten zonder Gewrichten te belasten. Haal het beste uit je workout. Trampoline - bestill online her - års garanti - fri frakt! Flere modeller tilgjengelige. Koop nu trampolines vanaf €395!


En anelse mindre trampoline med stabil ramme og en slitesterk, UV-bestandig polypropenmatte som gir god sprett. Kantbeskyttelsen består av polyetenkledd EPE-skum (mm tykt), og det høye sikkerhetsnettet med polstrede stolper bidrar til sikrere hopping. En trim trampoline for voksne og barn.


Passer fint inn i mindre hager eller kan brukes innendørs. Vi tar kort og kontant: Bankaxept, Visa og Mastercard. Vi hjelper selvsagt til med pålasting av trampolinen. Vi sender trampoliner og deler over hele landet.


Liten nedgravd trampoline - sikkerhetsgodkjent, herværksikker, sklisikker hoppeflate og godkjent til offentlig bruk. Vi bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen. Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du vår Cookie Policy. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Stort utvalg av runde og ovale trampoliner.


Først og størst på markedet. Kjøp din trampoline i nettbutikken eller i vår butikk på Høvik. Samtidig må man tenke langsiktig hvis man har tenkt til å beholde trampolinen i flere år, og allerede ved 4-års alder oppleves en trampoline på meter ikke lenger som spesielt treg.


Trampoline liten

En trampoline på meter i diameter er på grunn av størrelsen dessuten mindre egnet for at to stykker kan hoppe på den samtidig. Så hvilken trampoline bør man velge? Hva skal man tenke på før kjøpet? Alle trampoliner har en unik karakter i spretten. Har man mindre barn kan man velge noen av de mykere modellene.


Barn i en lettere vektklasse behøver litt ekstra hjelp fra trampolinen for å oppnå en best mulig sprett. Det ustabile underlaget utfordrer stabiliteten og kjernemuskulaturen som hele tiden må kompensere. Med en trampoline i hagen har du det morsomste treningsredskapet i verden utenfor døren.


Trampoline liten

En god trampoline er ikke bare for lek, den gir faktisk trening uten at man tenker på det, for man hopper jo fordi det er moro. Vi tilbyr et nøye utvalgt sortiment av trampoliner som passer for alt fra familier til proffer. Reserveer nu je Jumpsessie bij Jumpsquare! Siden vår administrerende direktør tidligere har konkurrert i trampoline , er hoppekvaliteten svært høyt oppe på listen over de kravene vi stiller til hvordan en trampoline skal oppleves.


Vi samarbeider også med den svenske mesteren Jonas Nordfors, som hjelper oss ytterligere med å opprettholde høy kvalitet i spretten. Lurt å tenke på før du kjøper trampoline til barn. Det aller første vi anbefaler når man vurderer å kjøpe en trampoline for barn er at det aller viktigeste er å ha trygghet i fokus. Undersøk gjerne de forskjellige kriteriene for hva som gjør en trampoline ekstra sikker for bruk. Alt inngår som feks polstrede ventilasjonshull for å slippe luften ut.


Bør installeres i samarbeid med entreprenør pga grunnarbeidet. Solid trampoline for utendørs bruk. Nedgravings trampoline med metallramme som settes i bakken og svart springduken i gummi som både er slitesterk og sikker mot hærverk. Loven om tyngekraften er klar til å bli utfordret, og med våre Xtreme Pro Edition og Pro Edition trampolinepakker gjør du akkurat det. Her kan alle hoppe om kapp, leke og more seg.


Det er selvfølgelig viktig at sikkerheten er i orden, og derfor kan du naturligvis også kjøpe sikkerhetsnett hos JYSK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg