onsdag 25. november 2020

Vond lukt i underlivet

Hennes råd er å vaske deg med vann eller intimvask. Mange tror at illeluktende utflod er et tegn på soppinfeksjon. Soppinfeksjon vil som regel føre med seg kløe og grynete konsistens, men veldig sjelden sjenerende lukt. Hun peker også på bakteriell vaginose som den vanligste årsaken til vond lukt i underlivet. Det er en bakteriell ubalanse i kjeden og gir utflod med dårlig lukt - nærmest en råtten fiskelukt.


Vond lukt i underlivet

Mange er plaget av dette innimellom, mens andre sliter mye med vond lukt , sier Anne Grønmark som er gynekolog ved Volvat Medisinske senter i Fredrikstad. Metallisk lukt er en helt vanlig duft som gjerne kommer etter månedens røde uke eller etter sex. Begge deler er med på å endre pH-verdien i underlivet og kan dermed gi en sterkere lukt. Men – det bør være kortvarig.


Hvis lukten vedvarer også i perioder hvor du verken har hatt mensen eller samleie, er det en god idé å bestille legetime. Du kan faktisk få en sterkere lukt fra underlivet ved å bruke såper og oljer når du vasker deg. Samtidig kan du få både kløe, svie og utslett med på kjøpet. Normal lukt fra underlivet. I skjeden finnes en rekke bakterier som har som oppgave å holde skjeden ren.


For at dette systemet skal virke, må miljøet i skjeden være surt. Vanlig utflod lukter normalt litt syrlig og de fleste opplever ikke denne lukten som vond. Det kan være ulike årsaker til at du opplever kløe eller vond lukt i underlivet. Sopp i underlivet og bakteriell vaginose er blant de vanligste, og kan noen ganger forveksles. Finn ut forskjellen her, slik at du kan behandle plagene riktig.


Jeg lurer på en ting som er litt pinlig. Jeg har altid hatt god hygiene, men sliter med veldig vond svettelukt fra underlivet. Det lukter råtten og er ikke noe behagelig for meg eller andre. Lukten sitter igjen i trusen, på badet etter jeg har vært der, føler det lukter av meg når jeg sitter, står eller går og utfloden kommer ut som slim klumper til tide, og andre ganger så bare renner det smålig fort, at jeg føler jeg har tisset på meg.


Vond lukt i underlivet

Jeg er en jente på år, som opplever vond lukt i underlivet. Jeg vasker med med intimsåpe ( lukten er ikke anderledes om jeg ikke bruker intimsåpe) Jeg har allerede gått på soppkur om det var tilfellet. Har lest meg litt opp, og det sies at det kan komme av å bytte partner masse.


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Jeg skjønner at du synes dette er problematisk. De fleste kvinner opplever at underlivet lukter litt i perioder i livet.


Og forklaringen er helt naturlig. Men det er flere tilstander som kan gi vond lukt fra underlivet. Hva er grunnen til at det klør, svir og er vond lukt fra underlivet ? Vond lukt fra underlivet skyldes vanligvis illeluktende utflod. Er det noe jeg kan gjøre selv for å bli kvitt vond lukt fra underlivet ? Sliter med vond lukt fra underlivet , og takknemlig om du har noen råd å gi.


Til tider er jeg plaget av vond lukt fra underlivet. Føler ingen smerte eller ser noe merkelig der nede. Har da brukt dactacort for få bukt med det.


Vond lukt i underlivet

I følge legen jeg var hos for en måned siden, så var. Men da skal du vite følgende: for mye vasking kan ha stikk motsatt effekt for. Smerter i underlivet når du er gravid kan naturlig nok skape bekymring.


De fleste tilfeller er ufarlig, men stikkende smerter, noe som føles som knivstikk i underlivet , kan selvfølgelig være skremmende og ubehagelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg