onsdag 18. november 2020

Vannmann og fisk

Vannmann og fisk

Slapp av, og gi slipp på noe av den kontrollen du føler du må ha, og du vil kanskje oppleve en lykkelig slutt. Er et multitalent og er flink til flge sin intuisjon, trenger frihet. Vannmannen Vannmannen er det ellevte tegnet i Zodiaken og representerer den. Mannlig fisk : Den mannlige fisk er en følsom person som dagdrømmer.


Vannmann og fisk

Skjebnen til et romantisk forhold kan aldri forutsees. Allikevel er det alltid gøy å spekulere i hvordan stjernetegnene deres passer sammen. Vi har tatt en titt på de som IKKE er en bra match. Din kvinnelige Vannmann kan sveve gjennom dagene og nettene med en stolt svanes eleganse, men hun kan oppføre seg som en klumsete bjørn i romantiske situasjoner. Linjen mellom vennskap og kjærlighet er ofte nesten usynlig for Vannmannen.


Kjærlighetssanger om folk som bare har øyne for hverandre virker tåpelige på henne. Noen er også allerede i et forhold og lurer på om partneren er den rette, og så har du de som meg som bare er ekstremt nysgjerrige. Insider tok en prat med Ophira Edut som er med i duoen AstroTwin. Deres ekspertise er nettopp hvilke stjernetegn som passer best sammen.


Det gjør, at de konstant, prøver nye ting, og nesten ingen vannmenn kan sitte stille. Det kan både være positivt og negativt, avhengig av hvilken partner de velger å satse på. Spontanitet og å leve i nuet bør altså være nøkkelord for enhver som krysser vannmannens vei.


Har en fisk det en vandmand behøver. Vandmanden vil være fascineret af fiskenes charme og romantiske væsen og fiskene tiltrækkes af vandmandens visionære idealer. De sensuelle og fantasifulde fisk vil gå med til næsten alt hvad vandmanden foreslår og de vil opnå en sjælden intimitet i deres parforhold. Vi kan snakke generelt om vannmann og fisk passer sammen, men det har egentlig lite å si for to konkrete personer da hvert menneske er sammensatt av så mye mer enn bare soltegnet.


Som jeg nevnte tidligere, så blir det da mye bedre om man setter opp fødselshoroskopet til begge personene og sammenligner dem. Dersom du skal være kjæreste med en Vannmann. Jeg har ikke , men min søster har. Krepsen elsker forspill, og bruker masse tid. Hun bodde hos meg på den tiden, så jeg vet at hun måtte over på sprøyter med jerntilskud som hun får satt hos fastlege, tror det er hver 3. Når det kommer til moset mat, må du finne noe du virkelig liker, kanskje ikke mose det sammen, men hver fo.


Fisken er vanligvis veldig surrete nr det gjelder penger, og blir aldri en rik mann. Min frste store kjrlighet som jeg var forlovet med var fisk. Stjerneteikn: Vannmann eller Fisk , teikna var litt p vippen den dagen. Fisk og Vannmann Den mannlige fisken er veldig følelsesladet og søker etter dypere forhold som kan gi han støtte og trygghet.


Vannmann og fisk

Hvis en vannmannkvinne vil ha sin frihet må hun velge en fisk med omhu, han kan lett falle for dypt og bli for avhengig av henne. En romanse mellom en vannmannkvinne og en fisk er ofte het. Stikkord: Sett grenser. Oksen er alt for dominerende og eiesyk for den frihetselskende vannbæreren. Vannmannen tåler ikke Tyrens behov for sensuell nytelse over lang ti og Tyren blir fort lei av alle.


Mannlig vannmann : Den mannlige vannmannen liker seg godt i forsamlinger og liker alle. Hans mål i livet er ofte å gjøre noe som kan hjelpe andre mennesker. Hvis han derimot har lovet å ikke fortelle noe, er det umulig å få noe ut av ham.


Vannmann og fisk

Du og kjæresten tenner på mange av de samme tingene og passer godt i lag. Dere leker godt når dere er sammen, og søker begge spenning og utfordringer. Han misliker trangsynthet. Men forholdet kan være litt høylytt, og begge parter kjemper om å få mest oppmerksomhet.


Skru ned tempoet og nyt et varmt fellesskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg