søndag 29. november 2020

Sunne lunsjretter

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! I dette innlegget har eg samla forslag til sunne , enkle tips til kva man kan ta med seg i matpakken.


LOMPERWRAPS MED GODT PÅLEGG – og masse grønnsaker som tilbehør. Pakk lompene inn i folie og dei smaker ferskt og godt til lunsj. Med I FORMs nyhetsbrev blir du oppdatert på alt innen helse, trening, livsstil og sunne oppskrifter.

AKKURAT NÅ: Motta et gratis hefte med julas sunneste konfektoppskrifter når du melder deg på vårt nyhetsbrev. Gled deg til en jul med herlig og sunn konfekt som smaker helt fantastisk. Salat, scones, sandwich, pai eller omelett.


Her finner du fristende og enkle oppskrifter på lunsj- og småretter til både hverdag og helg. Noe for enhver smak. Sukkerfri, grove og proteinrike vafler egg g mager kesam, evt.


Vatn til passe konsistens. Her har vi brukt ferskosten sammen med litt honning, sitronsaft og frisk basilikum. Dermed får du en nydelig dressing som passer perfekt til den sunne og lekre kyllingsalaten, men som også fint kan brukes som tilbehør til andre typer salat.

Trenger du tips til en god lunsj? Hva med scones, salat, sandwich, pai eller omelett. Lyst til å bli mer inspirert på kjøkkenet?


I FORM gir deg sunne tips til nydelige, lette retter til frokost, lunsj og middag, samt oppskrifter på mellommåltider når du bare er sugen på noe. Mange deilige lunsjretter kan nemlig lages kvelden før og oppbevares i en plastboks. Godt har plukket ut ti fabelaktige oppskrifter fra norske matbloggere som garantert vil gjøre kollegaene dine misunnelige!


Disse deilige lunsjrettene lager du på under minutter. Oppskrifter på raske og sunne middager, tradisjonsmat eller middag som hele familien liker. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.


Enkle og sunne alternativer. Knekkebrø fiskepålegg(tunfisk, makrell i tomat, sardiner og krabbe naturell), kokt skinke, mager servelat, kokte egg, agurk, paprika og tomat er et superenkelt utgangspunkt for en sunn og relativt rimelig lunsj. En enkel sammensetning av disse matvarene gir deg både energi, fiber, proteiner og sunt fett. Sunn OG kreativ matpakke. Høres det uoppnåelig ut?


Her er sunne forslag og mer enn oppskrifter på nistemat enten det er i matpakke eller i matboks, til voksne eller barn, til skolemat eller jobblunsj. Vi lager raske lunsjretter som du kan nyte i kafeen, eller på farten. Salatene er gode porsjoner med focaccia til.


Dagens suppe er alltid hjemmelaget, det samme er pastasausen. Vi ønsker å kunne tilby sunne og gode lunsjretter til våre gjester, samt husmannskost på vår kafé på Harebakken.

Ring oss dersom du ønsker å bestille mat til. Forslag til sunne og enkle lunsjretter. Begge deler kan lages klart på forhånd - energibaren lenge før, mens smoothien kan du lage klar kvelden før og sette i kjøleskap.


Generelt sett er det et godt tips å bruke middagsrestene fra dagen før til lunsj - så sparer du masse tid. Fem sunnere lunsjretter i Midtbyen Det er sunt å kose seg med noe godt, og godt å kose seg med noe sunt. Her er fem sunne lunsjer med mye farge og smak. Våre lunsjretter leveres for servering på din arbeidsplass eller møtestedet.


Kanskje du skal på båttur, fjelltur eller busstur og trenger en god lunsj på veien. Vi har erfaring med det meste og finner en løsning til deg. Lunsj er vår spesialitet. Hjemmelagde dressinger, friske råvarer, og gode porsjoner står i fokus.


Gi oss beskjed så tilpasser vi rettene ut i fra ditt behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg