fredag 4. desember 2020

Vondt i magen venstre side

Bekijk het ruime aanbod op TUI. Vertrek dicht bij huis! Finn vondt i magen venstre side nå på Kensaq. Se våre reiser til Side her. Bestill din drømmeferie på ving.


Smerte på venstre side av magen bør ikke ignoreres eller overses. Om noen av disse symptomene oppstår samtidig, er det grunn til bekymring: Konstant smerte. Dette er ikke noe som er begrenset til kun én dag i noen timer. Veldig mange mennesker sliter med hyppige magesmerter grunnet en dårlig fungerende tarm.


Forstoppelse kan være årsaken til smerter. Er smertene lokalisert ved navlen, eller lenger ned i magen , på høyre eller venstre side , har det gjerne med tarmen og gjøre, sier hun. For eksempel ved forstoppelse og luft i magen. Det kan være smerter nede i magen på den ene eller på begge sider.


Men i dag tidlig fikk jeg et ekstremt stikk og intens smerte da jeg bøyde meg ned for å knyte skoene mine, og disse smertene har kommet med jevne mellomrom i hele dag, helt til nå hvor jeg har dem stortsett hele tiden. Jeg føler at magen min er litt øm og sår på en måte. Har vondt på venstre side for navlen min og nedover. Det vanligste symptomet er magesmerter i nedre del av magen , som regel på venstre side. Smerter venstre side av magen - Kropp og helse.


I begynnelsen var det ikke smertefullt, men snarere en slags dunkende tilstedeværelse som jeg da antok kunne være en strekk i muskulaturen. Andre muligheter er nyrepatologi, kolontumor i venstre fleksur, hjerteinfarkt, pneumoni. Nedre venstre kvadrant.


Vondt i magen venstre side

Tenk også på ureterstein, bekkeninfeksjon, ovarialcyste, ovarietorsjon, ekstrauterin graviditet, inkarserert hernie. Oftest divertikulitt eller kolitt. Vedvarende eller tilbakevendende smerter eller ubehag som er lokalisert til øvre del av magen. Ubehaget eller smertene kan ledsages av oppfylthet, tidlig metthetsfølelse, oppblåsthet, kvalme, brekninger, sure oppstøt og halsbrann.


Compleet verzorgd naar Side. Er det noen her som har hatt erfaringer med å ha smerter på venstre side av magen ? Er litt under brystet. Har også mye luft i magen og vet ikke om det kan være grunnen.


Isåfall noen tips til å bli kvitt det. Sliter en del med foretoppelse om dagen da magen kommer og går hele tiden. Jeg har også, først nå de siste 4-dagene, opplevd å bli veldig slapp, sliten og trøtt selv ved de minste anstrengelser.


Jeg har vært hos en allmennlege som kjente på magen og området uten å finne noe. Jeg tok en del blodprøver som jeg ikke har hørt noe fra, for ca uke siden. Smertene stråler noen ganger ut til venstre skulder. Eldre mann, som bor litt ute i distriktet, har en tidlig morgen sterke smerter i mageregionen på venstre side.


Han tror først at de kan være forårsaket av nyrestein. Vondt på venstre side av magen ! Det har han nemlig hatt tidligere, men den gangen var smerteforløpet litt annerledes. Nei, aldri smerter om natta. Han blir uvel når smertene er på det verste.


Ingen oppkast eller kvalme. Det er spesielt etter endt arbeidsdag at smertene er ille. Til venstre på bildet blir derfor høyres side på pasienten.


Som det fremgår av tegningen oppstår de fleste tilfellene av tykktarmskreft på venstre side i tarmen. De aller fleste ( ) i endetarmen. Kreft i pasientens høyre deler av tykktarmen (til venstre på bildet) sprekker tidlig og blør derfor lett. Ryggsmerter på nedre venstre side er vanlig, og har flere årsaker. De to typer smertestillende folk beskriver lidelse i sitt korsryggen er akutte ryggsmerter og kroniske ryggsmerter.


Akutte ryggsmerter er beskrevet som en skarp brennende smerte, mens kroniske ryggsmerter er en kjedelig og verkende smerter. Regelmessighet er et nøkkelord for magen , og gjelder både med hensyn til toalettvaner, måltider, fysisk aktivitet og søvn. Havregrøt er dessuten veldig bra mat for de fleste mager. Når gir kvalme og oppkast grunn til å ringe legen sin?


Akutt oppstått kvalme og oppkast kan skyldes en infeksjon i mage -tarm-kanalen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg