mandag 7. desember 2020

Vafler surmelk

Vafler surmelk

Verdens beste vafler ! Når ein spesiell sønn kom på besøk måtte ho lage vafler som var litt brente,for det likte han best. Når du lager verdens beste vafler starter du med å piske egg og sukker godt sammen. Deretter rører du inn melk, kulturmelk og vann. Bland sammen alt det tørre og pisk det inn i væsken til du får en klumpfri røre.


Vafler surmelk

Oppskriften gir en stor porsjon myke, deilige vafler med god smak av vanilje og kardemomme! Du kan oppbevare ubrukt vaffelrøre i kjøleskapet i flere dager. Røren kommer da til å tykne, slik at den må spes med litt ekstra melk eller surmelk. Disse vaflene er rike på fiber og helt uten tilsatt sukker.


De er derfor et godt alternativ til brød i hverdagen. Ha alle tørrvarene i en bakebolle. Vafler med rømme og jordbær er en klassiker.


Men hva med å servere en vaffel med ristede pinjekjerner og honning i tillegg til lettrømme og friske bær neste gang du skal steke vafler ? Noen ganger kan det nemlig bli litt for mye grovmel… Men å lage vafler en fin måte å få utnyttet rester på og varer som går ut på dato. For å få til det må røra og være tjukk. Da får du en høy stabel vafler som holder seg myke og saftige.


Prøv vår deilige vaffeloppskrift! Sett frem syltetøy, rømme, smør, sukker og brunost, da er du garantert at alle får sine ønsker oppfylt. Alle liker vafler ! Server vaflene med det tilbehøret du liker best - syltetøy, sukker, rømme, krem, iskrem eller brunost.


Vafler surmelk

Med rømme blir vaflene ekstra gode og ekstra sprø. Først og fremst er det lettest å få til dette når vaflene er tjukke. Legg de nystekte vaflene på en tallerken, oppå hverandre.


Grove vafler med havregryn er sunt og en super erstatning for brødskiver i matpakken. Skal du invitere venner eller familie på vaffelfest, kan vi anbefale en fyldig vaffelrøre med rømme eller syrnet melk. Har smørefrie vaffeljern , og smører ikke jernet.


Nystekte vafler er alltid populært. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn. Disse nystekte belgiske vaflene er luftige og myke, og smaker nydelig.


De blir stekt i et spesielt jern for å få riktig fasong, men du kan også steke dem i det vaffeljernet du har. Nytes med ost til lunsj eller kveldsmat. Tips til myke vafler. Mange vil ha vaflene myke og slappe.


Vafler surmelk

Det skal de få lov til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg