mandag 14. desember 2020

Verdens fineste jentenavn

Liker generelt korte jentenavn som ender på -a, både Hedda, Nora, Thea og Oda er vakre navn, men krona på verket er uten tvil: Tuva! Vil gjerne ha ei datter en gang jeg, og hun skal aller helst hete Tuva. Vi spurte dere hva det fineste guttenavnet er. Sist oppdatert: 23.


En mor på forumet søkte navnehjelp.

Hun fikk flere hundre gode tips om flotte guttenavn. Hvilket jentenavn er det fineste ? Dere har svart – her er resultatene. Det er ingen tvil om at Sofia er et populært navn. Flere av verdens største kjendiser bærer navnet som nå dominerer verden over.


Som Wattenberg trekker frem i undersøkelsen sin, er det et hot navn i flere land og du kjenner sikkert til damene du ser i kollasjen under. Av en eller annen grunn liker jeg Kjersti godt.

Det er enkelt, alminnelig og klinger litt som kjæreste eller kjær. Syns generelt det er flere fine jentenavn enn guttenavn, som påfallende ofte har lett for å klinge grått eller for klissete. Verdens peneste jentenavn NYTT TEMA. Vanskelig å si hvilket navn som er verdens fineste ,. Jeg synes Sofie er verdens fineste jentenavn.


Men det utgår først og fremst fordi alle andre elsker det også - og bruker det. Del dette innlegget. Sjalg for eksempel.


Steve Harvey (58) fikk hele verdens oppmerksomhet rettet mot seg da han i desember kåret feil kvinne til Miss Universe. Jentenavn - norskenavn. Kelly (25) er den nye Pamela. Dét melder nettstedet babynamewizard. N r tr den om jentenavn er s stor tenkte jeg lage en om guttenavn: Sebastian.


Allergisk yekatarr - Norsk Helseinformatikk Personer med allergisk yekatarr opplever perioder med rde og rennende yne samt plagsom kle i ynene. Tripadvisors lesere har igjen kåret verdens beste strender. Noen av strendene vil nok ikke overraske alle ettersom de har toppet samme liste i flere år.

Men uansett – vi drømmer om å reise til alle disse destinasjonene minst én gang i livet. Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.


VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Dette er verdens vakreste steder Disse stedene vil du aldri glemme, og du vil aldri få så bra bilder. Publisert av Reisetips.


Vi venter en liten jente - og trenger litt tips og inspirasjon til navn! Vi liker litt lange navn, gjerne tre stavelser, som Mathilde, Julie o. Vi vet ikke hva vi skal ha men leker litt med navn allerede. Guttenavnet har vi klart om han skulle melde sin ankomst. Navnene på blokka er foreløpig: Lilja Ullrikke Hanne Elly Noen flere gode forslag?


Det fineste navnet du vet om - unntatt navnet på eget barn? Listen over de mest populre jentenavnene det siste ret blir hvert r lagt ut av. Mine jenter heter Aurora Elise og Oda Natalie.


Hva er det fineste navnet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg