mandag 7. desember 2020

Weekendtur fra bergen

Uansett valg av feriesenter garanterer vi deg opplevelser du sent vil glemme! Action og avslapping. Book ditt fly og hotellrom her. Enkel online bestilling. Velkommen til Kensaq.


Weekendtur fra bergen

Det er fortsatt populært å reise på weekendtur til klassikerne London, Paris og Roma, men flere og flere har etterhvert åpnet øynene for nye reisemål som Berlin, Lisboa og Edinburgh. Finn weekendtur fra bergen i dag! Du kan ta deg til Bergen med fly som går ofte fra norske storbyer. Et annet alternativ er ekspressbåt fra Stavanger eller Bergensbanen fra Oslo. Bergensbanen er en attraksjon i seg selv, hvor du kan se høyfjellet med snødekte tinder underveis.


Når du først er her, bør du unne deg en leiebil, gjerne i kombinasjon med et hotell i Bergen. Storbyweekend og miniferier fra Bergen. Hos oss kan du bestille storbyweekend eller miniferie slik den passer deg best. Nedenfor er noen forslag, men du bestemmer selvsagt: Søk selv, og velg fly og hotellet som du vil ha. Stockholm – perfekt for en weekendtur.


Fantastisk uteliv, flotte restauranter og koselige kaféer, god shopping, vakre Gamla Stan, parker og skjærgård om du vil ha en pause fra storbyens puls. Nordens Venezia byr på noe for enhver smak. Weekendtur Bryllupsreise. Bestill restplass fra Bergen med TUI i dag og dra på din neste drømmereise allerede i morgen!


Unn deg noen dager utenlands i vinter - Hopp på et fly til en av Europas vakre storbyer og nyt en weekend med shopping, god mat, spennende severdigheter og et hyggelig hotell. En romantisk weekendtur til en stemningsfull storby er et kjærkomment pusterom og gir dere god tid til hverandre. Se våre forslag på weekendtur til klassiske og romantiske storbyer, og andre byer som er vel så romantiske – men langt billigere å reise til. Restplass – billige reiser fra Bergen.


Listen oppdateres fortløpende, så kom innom siden med jevne mellomrom dersom du er på jakt etter en billig restplass. Prisene som vises gjelder stort sett på avganger i løpet av de nærmeste to månedene. Helsinki fra kr 9,- for fly.


Du kan forvente heftig uteliv, spennende shopping, kunstmuseer, hektiske markeder og flott arkitektur. Statistikk har stor verdi for videreutvikling av nettsidene våre. Vi ser på slike informasjonskapsler (cookies) som nødvendige og de samler kun inn informasjon som ikke kan knyttes til deg som enkeltperson. Super weekendtur med halvpensjon.


Vi flyr fra mer enn 9flyselskaper. Fly med oss verden rundt! Bergen er en flott storby å dra på weekendtur til. En storbyweekend til den norske storbyen er et deilig avbrekk i hverdagen og byen kan by på det meste innen god mat og drikke, shopping, underholdningstilbu utesteder og flotte severdigheter.


Alle prisene ble funnet på momondo denne uken. Se hvordan landskapet skifter fra det milde og myke til det grove og ville ettersom dere beveger dere lenger og lenger inn i fjordene. Så nå er det bare å finne ut hvor ferden skal gå neste gang. Bla gjennom flytilbudene nedenfor, eller skriv inn reisedatoer i søkefeltet, så finner vi de billigste flybillettene fra Bergen til ditt ønskede reisemål. Det finnes fine parker og grøntområdet i København - Tivoli tilbyr alle mulige typer fornøyelser (spesielt for alle som elsker berg-og-dal-baner).


Weekendtur fra bergen

Den lille havfruen er dømt til å sitte på sin stein i tre hundre år, før hun kan tre inn i menneskenes verden. Ingen reiser funnet. Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.


Du kan få flere resultater ved å fjerne filtrene nedenfor. Dette er nok mye på grunn av den sjarmerende Bryggen og vakre Fløybanen, men Bergen har også mange andre romantiske høydepunkter – som garantert vil imponere daten din. Steder: Vi har fått anbefalt parken ytterst på Nordnes, som strekker seg ut i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg