tirsdag 1. september 2020

Vinter bryllup

De åpne peisene i alle rom gjør at snøen utenfor blir den stemningsfulle kulissen du ønsker deg til ditt vinterbryllup i Oslo. Gjestestuene bryllupslokaler er fine til vinterbryllup. Dessuten er det en fordel at ikke like mange gifter seg om vinteren og det er lettere å booke både lokaler, kirke og fotograf. Det betyr at det er mindre kø for lokaler, tjenester og fotografer.


Vår, høst og vinter er undervurdert som bryllups-tid!

De vakre stuene på Hellviktangen er enda finere om vinteren. I skjebnens maktMiniserie: Dynastiet (1) Den rike og mektige Saul Parenti har lovet seg selv at han aldri skal bli bundet av ekteskapsbånd. Giselle Freeman er kjent som isdronningen og gjør alt for at menn ikke skal legge merke til henne.


Men da Saul og Giselle møtes, slår det gnister …Kjærlighetens pliktMiniserie: Dynastiet (2) Saul Parenti får beskjed om å reise tilbake til. Mange muligheter med vinterbryllup Som med sommeren, høsten og våren, har vinteren sine egne grunner til å velges som årstid for bryllupet. De andre sesongene har kanskje høyere temperatur i lufta, men de har lite å stille opp med mot et landskap dekket av snø.


O´jul med ditt bryllup.

Det er så vakkert å oppleve vinterbryllup. Og det er utrolig givende å fotografere pga. Grefsenkollen restaurant, Inch Frisør og Gamle Aker Kirke dannet. Vakkert vinterbryllup på Røros. Røros vil alene gjøre at ditt bryllup blir spesielt.


Den fantastiske atmosfæren, historiske omgivelser, gnistrende vakkert snølandskap – finnes det vakrere sted å stå brud? I løpet av ett år er det mange par som holder bryllupet sitt på Røros Hotell. Kleskodene om sommeren er som regel noe friere, sier hun.


Dere blir vinterens høydepunkt. Om sommeren blir man fort bare et av mange bryllup. Flere og flere velger å gifte seg om vinteren, og når man ser bildene nedenfor er det jammen ikke så rart! Lys, glitter, gull, sølv, snø,. Vi hadde et flott vinterbryllup lørdag.


Kjole i vinterrosa og hvitt, og med hvit pelskant, blomster og hårpynt i samme farger. Festen hadde vi på gården til foreldrene mine, med fyr på peisen og masse god mat og drikke. Har du funnet skiene du lette etter?

Siden de fleste bryllup holdes i månedene mai til september er det alltid gøy å bli bedt i et vinterbryllup. På vei til Alpene for å gå på ski noen dager, og plutselig fikk jeg det for meg at det sikkert er så bratt terreng der at jeg trenge. I Norge er vi så heldige å ha fire vakre sesonger med hver sin sjarm. Enda er det ikke så vanlig med vinterbryllup , men her kan det være mye å hente både på budsjett og stemning.


De fleste ønsker sol og varme på bryllupsdagen, men i dette er man absolutt ikke garanter. Selskapsshop skal være den foretrukne nettbutikken for deg som planlegger bryllup. Hos oss finner du til enhver tid mengder av bryllupsdekorasjoner og pynt, i ulike farger og stiler. Det var en sann glede å fotografere flotte Marta og Piotr på Frognerseteren denne vinterdagen.


Jeg elsker vinterbryllup.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg