tirsdag 22. september 2020

Strikke til baby

Check out For The Baby. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Strikk til nyfødt og baby.


Våre oppskrifter sendes per post. Vis som Grid Liste. Denne siden ble sist oppdatert 02. Tid for å strikke baby klær. Jeg har oppgradert nok et dukkesett på w ww.


D Isabell og Isak, der kan du se mange detaljbilder av samme sett i dukkestørrelse. Dette er et veldig enkelt babysett hvor jeg har strikket inn små trekanter strikket i dobbelt perlestrikk. Hei, er helt ny på strikking. Lurer på punkt 2) når det står strikk kun de midterste maskene.


Strikke til baby

Hvordan gjør man det ? Nå har jeg strikket ferdig runden slik at alt er så den ene strikkepinnen. Ved å melde deg på samtykker du til våre vilkår. Design by Marte Helgetun så dagens lys 30. Det startet med en enkel blogg, og utviklet seg raskt til å bli til så mye mer. I dag jobber jeg som designer og strikkebokforfatter på heltid.


I nettbutikken selger vi alle mine bøker, hefter og oppskrifter. Jeg er ihvertfall førstnevnte. I november gjør jeg et innhogg på ca , og tenker så at jeg er godt i gang frem til jeg står på bensinstasjonen nedi gata, julaften kvart på fem, kjøper støvete konfekt og isskraper til alle mann og krysser fingrene for at de kan pakke inn i noe litt mer fancy enn en bollepose. Kort og godt er det stort sett ingen begrensninger for hva du kan strikke til baby. Når du kjøper en baby strikkeoppskrift, så får du levert garn til den aktuelle kreasjon.


Strikke til baby

Vi gir deg muligheten til å velge hvilken farge du vil jobbe me da vi ønsker å ta. Test ut denne gratis strikkeoppskriften på strikket body til ditt lille nurk. Passer både til gutter og jenter, og du velger fargen helt selv.


Til alle dere som er så flinke til å strikke her inne,. Klipp av tråden og trekk den gjennom de resterende maskene. Du kan enkelt lage de større ved å legge opp f. De fleste er gratis. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på plagg til dukker i ulike størrelser. Er du skeptisk til å strikke en oppskrift på engelsk?


Strikke til baby

Det er enklere enn du tror, og for å hjelpe deg har jeg laget en side med oversettelser av engelske ord og forkortelser som ofte brukes i strikkeoppskrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg