tirsdag 29. september 2020

Striping av hår

Er det mer skånsomt å stripe håret enn å helfarge? Ja, når du striper håret er det kun deler av håret som behandles, så derfor blir dette mer skånsomt. Det er viktig at kjemiske behandlinger får nok luft, så hvis en helbleking blir pakket for mye inn, koker man håret , og det får stygge konsekvenser.


Hvor ofte bør man stripe håret ? Striping av hår i Oslo: salonger.

Ser du etter striping av hår i Oslo? På Styletime kan du sammenligne lokasjon og pris, lese anbefalinger og bestille time. Tror nok det er vanlig pris i byer, selv om jeg aldri har stripet det her selv.


Jeg stripet håret mitt i USA en gang, betalte kr 70- for klipping og striping på en stor, fancy salong. Heftige priser mange steder. Har så lyst å få tatt noen striper, litt lenge å vente til etter fødselen.


Er jo kjekt å føle seg vel også.

Tror det er litt ulike meninger om dette. Har prøvd hettestriper før da synes jeg det nesten ikke gikk an å se. Selv om mange hjemmekit for striping av håret ofte kommer med verktøy for å påføre blekemidlet, anbefaler Skau at du heller prøver en litt mer kunstnerisk metode. Hvis man skal stripe håret hjemme, så gå ut å kjøp en liten fargepensel og en skål.


Pensle forsiktig rett på håret i tynne striper og med lite bleking på penselen. Norges største på skjønnhet og velvære. Tusenvis av produkter innen hudpleie, makeup, hår , duft og helsekost.


Kjente merkevarer og lave priser - VITA. De har den holdningen at de bør kunne klare hverdagen. Ofte reflekterer de ikke over hvordan de har det før de kanskje plutselig bryter sammen en dag. De stiller ofte store krav til seg selv, har rigide leveregler og er veldig opptatt av hva de bør og skal.


Det gjør at håret blir helt mettet av fargepigmenter og det blir nærmere svart. Men det verste jeg har sett er personer som har prøvd å lysne, bleke eller avfarge håret hjemme. Som resultat får de gjerne rosa, oransje eller generelt misfarget hår. Det sliter jo som bare det på håret , men grunnen til at striper liksom sliter litt mindre er vel at man bare sliter noen heldig utvalgte hårstrå imens resten av håret er så sunt som det var før striping.


En annen fordel (om man skal bli helt blond) er at man kan kure håret mange ganger mellom hver striping.

Balayage gir et mykere og mindre fremtredende resultat og du slipper de tydelige stripene som man kan få av vanlig striping med folie. Dette er perfekt for deg som ønsker å lysne håret og samtidig at det ser naturlig ut. Josipa har mer enn års erfaring innen bransjen. Da har jeg testet hjemmestriping for første gang i mitt liv.


På før og etterbilde over kan man se stor forskjell. MEN jeg har bare bleket en liten del av hele håret idag og ikke engang de øverste laga. Litt omvendt av hva man ofte pleier gjøre når man striper hår. Til forskjell fra helbleking er resultatet etter striping at håret blir jevnt over lysere, perfekt for deg som ønsker å lyse opp håret frem mot sommeren eller som ønsker å friske opp fargen.


Jeg fikk da høre at jeg måtte sitte med middelet i håret mye lenger enn det står på pakken. Neste gang satt jeg over en time, men håret var fremdeles gult. Hvis du tør å stripe håret ditt, så bør du kanskje kjøpe en flaske lillavask, sånn i tilfelle det blir gult. Jeg har etter det gått til frisøren.


Vi tilbyr farging og striping av hår og klipping for hele familien, fra store til små. Hjertelig velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg