torsdag 17. september 2020

Strikke bunad barn

Strikke bunad barn

Personlig service, gode priser og kort leveringstid. Denne siden ble sist oppdatert 02. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på festdrakter, bunader og tilbehør til disse til voksne og barn.


Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. I dette heftet har vi samlet noen av våre mest populære bunader som er designet gjennom flere år, strikket i våre gode merkegarn Lanett eller Sisu. SandnesGarn er kjent for sine nydelige håndstrikkede bunader til barn. Jeg har funnet frem til noen søte modeller av strikket bunad for barn.


Søte drakter til 17. På denne siden finner du en oversikt over garn og oppskriftshefter som vi tilbyr på nett. Kontakt våre butikker for faglig rådgivning og et stort utvalg i både garn og mønster. Festdrakten til gutt kommer med jakke. Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby.


Strikke bunad barn

Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Barn vokser fort, så vi anbefaler at du tenker nøye igjennom størrelsen.


Det er alltid synd hvis antrekket er for lite. Gå gjerne opp en størrelse, for da vil barnet ha glede av festdrakten eller bunaden litt lengre. Har du muligheten til å ta mål av barnet, er dette ideelt.


Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Sluttresultatet ser ganske annerledes ut enn mønsteret jeg tok utgangspunkt i, og det var gøy å kunne lage sin egen vri som gjorde at bunaden passer bedre i farger og mønster til bunaden jeg skal ha på julaften. Veslejenta ble fornøyd og ville ikke ta bunaden av igjen etter at hun skulle prøve den for å se om den var passe lang. Ved å sende inn e-postadressen din, samtykker du til behandling av dine personopplysninger i henhold til vår samtykkeerklæring.


Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg. Meld deg på i dag og få tipsene rett i innboksen din! Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren.


Strikke bunad barn

Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look. Her har vi funnet frem til noen søte modeller fra Rauma. Kontakt Norsk Flid Husfliden butikkene dersom du er interessert i oppskriftene, så vil de være behjelpelige med å skaffe dem. Vi tilbyr også nydelige bunader fra kjente norske produsenter. Strikke bunad barn.


Bker - Feststrikk for barn Tilgang for norske IP-adresser. PT HEFTE 1BARN - Garn strikk - Norsk Flid nettbutikk. Sv: strikkeoppskrift til bunad Ja, det er på tide å begynne å strikke nå dersom man skal rekke 17. Så en fin artikkel med masse bilder her, ser veldig flott ut!


Strikke bunad barn

Litt for avansert for meg, desverre. Du er bare helt rå med strikkemønster og pinner for her viser du enda noe fint som er ferdig strikket. Helt nydelig guttebunad og jeg ser jo at det ligger en del jobb med og strikke vesten blant annet:-) Ja du er dyktig Ann-Kristin. En stor god klem med ønske om en fortsatt fin helg kommer fra Marianne. Vi har laget oppskrifter til en raglangenser, som alle kan få til.


Velg din fargefavoritt og strikk til deg selv eller barna. Det passer like godt til jente som til gutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg