onsdag 9. september 2020

Rfsu graviditetstest

Rfsu graviditetstest

Lei av lang kø på apoteket? Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Anonym og rask levering. Høy kvalitet og 9 nøyaktige.


Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Graviditetstest som er 9 sikker. Diskret levering innen 1-virkedager. Testen er utformet som en stav og er enkel og hygienisk å anvende.


Virker allerede dager før forventet menstruasjon. Du kan utføre testen fra den dagen du skulle hatt menstruasjonen, og det sikreste er å benytte morgenurinen. En praktisk pakke med graviditetstester i form av enkle strips, som tillater at du kan teste ofte til en fornuftig pris.


RFSU online på Nelly. Kjøp på nett og få produktet levert på døren, eller hent i ditt nærmeste Apotek. Har ikke hatt mensen siden midten av august, men tør ikke håpe på at jeg er gravid fordi mensen min er veldig uregelmessig (er dpo hvis jeg ser på lengden på syklusene mine de siste månedene).


En graviditetstest -strimmel fra Babyplan virker ved at du først samler opp litt urin i et beger. Deretter skal teststrimmelen simpelthen dyppes direkte ned i urinen. Hvordan bruker jeg en graviditetstest fra Babyplan? En graviditetstest som er utformet som en strimmel fungerer på mange måter omtrent på samme vis som en graviditetstest utformet som en stav.


Det sikreste er å teste morgenurinen. Du kan ta testen allerede 6-dager etter befruktning, dvs. Om testen viser et svakt positivt resultat anbefales det å teste igjen etter et par dager.


Jeg tok en gtest fra rfsu i dag og den viste to veldig synlige rosa streker med engang. Godkjente graviditetstester for profesjonelle og hjemmetesting. ISO, FDA og CE godkjent. Norsk bruksanvisning følger med graviditetstestene. Les mer om graviditetstester, og hvilken test du skal velge.


Rfsu graviditetstest

Nem og nøjagtig graviditetstest udformet som en stav til hjemmebrug, kan tages allerede dage efter befrugtning. Denne graviditetstesten kan brukes allerede dager før forventet menstruasjon. Rfsu graviditetstest tidlig gir raskt og enkelt svar på om du er gravid. Testen måler nivået av hormonet hCG i urin, som øker kraftig etter befruktning.


Like sikker som noen annen graviditetstest på markedet. Norges billigste graviditetstest. Vår desiderte bestselger.


Rfsu graviditetstest

Jordmor Siri von Krogh forklarer alt du trenger å vite om graviditetstester (egen artikkel) - og vi kan fortelle deg hvilke tester som er de beste. Fra kr pr stk. For å gi deg best mulige svar, har vi samlet sammen et representativt utvalg og fått fire oppegående, gravide kvinner til å prøve ut graviditetstestene en periode. Ikke ville jeg vært sistemann på nach med en jente heller.


Tar ikke sjansen på å sette meg i en situasjon hvor det kan komme falske anklager. Jeg har ikke noe problem med å styre meg og føler ikke at jeg taper noe på disse r.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg