fredag 23. oktober 2020

Utflod gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Utflod fra skjeden som lukter vondt, klør eller kommer i unormale mengder er ikke normalt og kan skyldes blant annet infeksjon eller betennelse.

I vår veiviser kan du lese mer om ulike årsaker til unormal mengde utflod og når du bør ta kontakt med lege. Den kan gjerne bli litt tykkere og seigere enn når man ikke er gravid. Er utfloden økt og illeluktende ved graviditet, eller om fargen endres til brun, grønn, rosa eller gul, bør du ta det opp med jordmoren eller legen din.


Og når man så er gravid , så vil den variere i mengde og konsistens gjennom hele graviditeten. Alt fra tynn og fargeløs til tykk og gul er helt normalt. Noen merker også eggløsningen sin på utflodens seigere konsistens. Sv: Utflod i tidlig svangerskap.


Takk for svar hmmmmmm.

Dette høres jo akkurat ut sånn som jeg har det. Tør ikke håpe på noe da, men det hadde nå vært herlig å få pos test i bursdagsgave. TR har dukka opp da. Hvis jeg er gravid nå, så er det en liten luring som ligger og spirer. Gravide og ammende er særlig utsatt for soppinfeksjoner.


Det er ikke farlig, men kan være plagsomt. Utflod spør eksperten: Hei, Jeg skrev inn et spørsmål i går som ble besvart, men jeg ønsker litt mer informasjon. Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid.


Les mer hos Apotek 1. Spørsmål: Hei, beklager den ekle overskrifta, men dette er det som bekymrer meg. Grunnen til at underlivssopp er vanlig hos gravide , er fordi de har høye nivåer av østrogen i kroppen under graviditeten. Jeg har helt fra starten av svangerskapet hatt økt utflod , de første ukene såpass mye og flytende (hvitt) at jeg trodde jeg blødde og måtte sjekke stadig vekk. Sorry meg, men er det flere enn bare meg som har mye utflod ? IKM i morgen tror jeg, og jeg er redd mensen gjør seg klar.


Det å ha utflod er et sunnhetstegn. Utflod er sekret fra skjeden, og det at du har utflod betyr at alt fungerer som det skal. Skjeden er selvrensende, og utfloden er et resultat av denne prosessen, forteller sykepleier ved Sex og samfunn - senter for ung seksualitet Evelyn Simonnes.

Alle kvinner har utflod fra skjeden fra et par år før puberteten til etter overgangsalderen. I forbindelse med svangerskapet er det normalt at utfloden øker. Den økte utfloden hos gravide skyldes blant annet at livmoren har økt blodforsyning i forbindelse med svangerskapet og at dette gjør at slimhinnene produserer mer utflod. Utflod med lite- og lett syrlig, frisk lukt, er noe alle jenter har og det er med på å smøre skjeden og holde den frisk og glatt.


Produksjonen av utflod øker på i puberteten, og når man er forelsket og når man er kåt øker det ytterligere. Var 1prosent sikker på at det hadde gått galt, men heldigvis var alt i skjønneste orden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg