mandag 5. oktober 2020

Temperatur i tyrkia

Se alle våre reiser til Tyrkia. Bestill din drømmeferie på Ving. Reserver ditt Hotell i Tyrkia. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn!


Temperatur i tyrkia

Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester. Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre! Er klimaet og været i Tyrkia slik du ønsker det? Her får du en oversikt over forventet vær og temperatur for alle våre fantastiske reisemål i Tyrkia.


Er det badetemperaturen som er viktigst for deg? Eller ønsker du å vite hvor varme kveldene er slik at du kan pakke riktig? Gjennomsnittstemperaturene nedenfor viser deg hva du kan se frem til. Side i Tyrkia byr på kort vei mellom interessante utgravninger og andre severdigheter.


De lange herlige sandstrendene lokker til deilige ba og i gamlebyen kan du rusle rundt blant sjarmerende steinhus, butikker, barer og restauranter. Temperaturen kan noen ganger være høyere eller lavere. På grunne strender, vil temperaturen bli høyere i sommer. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances.


Lurer du på hvordan været er i Tyrkia ? Her får du komplett oversikt over alt fra temperaturer både dag og natt, badetemperaturer og soltimer per dag. Listen viser gjennomsnittlige verdier basert på været det siste året. Tyrkia har fire årstider, men ettersom landet ligger så langt sør er det varmt i en lengre periode.


Temperatur i tyrkia

Hit går det charter hele året, men dersom du er ute etter deilig sommertemperatur skal du reise i perioden april til oktober. Antalya har et typisk middelhavsklima med milde temperaturer som gjør destinasjonen til et sted man kan reise året rundt. Med 3soldager i året forstår vi enkelt hvorfor Analya og Tyrkia er en favoritt hos solslikkerne. Vær ganske trygg på at sommeren er fattig på regn og desto mer raus på varme.


En av de viktigste årsakene til at Tyrkia er blitt så populært - både som chartermål og som som bolig-investering - er det varme klimaet som gir høye sommertemperaturer i store deler av året. I perioder der klimaet er noe kjølig i mange land i Sør-Europa, tilbys sommer i Tyrkia. Nåværende temperaturer i Tyrkia er rundt og været akkurat nå er definert som. For detaljert informasjon, inkludert fuktighet, vin sjanse for regn og mer gå til Tyrkias værside.


Temperatur i tyrkia

Hvis du skal reise til Tyrkia i en bestemt måned anbefaler vi å sjekke siden og se gjennomsnittlig vær i den måneden, for eksempel Tyrkia i Januar. Jeg synes alltid at alle snakker om hvor varmt det er i Tyrkia i juli, men når jeg er inne på ulike værmeldingssider virker det jo ikke sånn. Tyrkia tilhører både den tempererte og den subtropiske klimasone.


Sør- og vestkysten har et typisk middelhavsklima, med milde, fuktige vintrer og hete, tørre somrer. Disse temperaturene har aldri blitt bekreftet, og er ikke anerkjent som verdensrekord. C ble notert i Cloncurry, Queensland. Tyrkia har også et innlandshav, Marmarahavet, som av geografer brukes som skillelinje mellom Europa og Asia.


Temperatur i tyrkia

Tyrkia regnes ofte også som en del av det geografiske området Midtøsten. Landets offisielle språk er tyrkisk, som er morsmål for omtrent prosent av landets befolkning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg