fredag 30. oktober 2020

Trondheim spa

Solsiden Spa og Velværesenter har et bredere behandlingstilbud enn vanlige hudpleiesalonger. Massasje, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og flere behandlinger finner du i vår spa -meny. Solsiden SPA og velværesenter – har lang erfaring innen pleie og velvære. Senteret har et bredere behandlingstilbud enn vanlige hudpleiesalonger. Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.


Spabutikken Polarbad er importør av utendørs massasjebad. Her kan du legge inn bestilling av time i vår spa. Bare følg instruksjonene i menyen nedenfor, hvor du først velger kategori og så velger den behandlingen du ønsker. Trønderne har de senere år lagt til rette for flere forskjellige spamuligheter, blant annet med nye spa i sentrum.


Spa fungerer som pleie av både kropp og sjel, og er en ypperlig. En drømmeverden på 8mmed ulike fasiliteter designet i tråd med Britannia Hotels klassiske. Alle våre tre hoteller ligger i sentrum av byen.


Trondheim spa

De er designet for å fungere effektivt i ekstreme nordiske forhol og garanterer pålitelighet, driftsøkonomi og sinnsro, uansett hvor du bor. Trondheim har flere spa - og velværesentre. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Choose from a Wide Range of Spa Breaks. Tradisjonell thaimassasje, oljemassasje og urtemassasje. Fotspa – Behandlingen dine føtter vil elske. Ved å massere føttene kan man stimulere og forbedre sirkulasjonen for å helbrede mange forhold i kroppen. Velkommen til en drømmende behandling!


Trondheim spa

Norges tredje største by. Våre fabrikker i USA har vært prisvinnende, markedsledende og innovative ledere i over år i spa og basseng bransjen. Du kan føle deg 1 trygg på at vi har noen av markedets aller beste utendørs spa og motstrømsbasseng! Vårt hovedmål er å tilby en rekke positive terapier for å ivareta helse og velvære.


Selvstendige og profesjonelle terapeuter skreddersyr behandlinger innen moderne spa , ansikts- og kroppsbehandlinger. Vi har også yrkestittel Reg. Verdens mest solgte massasjebad. HotSpring er i egen klasse og kåret til beste kjøp på massasjebad på markedet. Oversikt over byens fasiliteter og aktivitetstilbud.


Trondheim spa

Hvis du ønsker noe lokalt i glasset, har flere lokale bedrifter, inkludert puber, kafeer og restauranter, et bredt utvalg lokalbrygget øl. Veldig behagelig, innbydende hotell. Svært hyggelige rammer, imøtekommende og vennlig stab, roligt, rent og særdeles lekker frokost med omtrent alt man kan tenke seg. Alt innen spa , massasje og hudpleie. Deluxe Spa Clinic tilbyr et variert og komplett behandlingstilbud innen spa , velvære og medisinske behandlinger.


Vår styrke er å kunne tilby de mest innovative behandlingene innenfor bransjen, og skreddersy ulike behandlingsforslag etter kundens behov og ønsker. Våre terapeuter vil tilpasse behandlinger etter dine behov, og sørge for at din opplevelse blir slik du ønsker. Vi tilbyr det nyeste innen behandling, og vi bruker de reneste og beste produkter fra ledende merker som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg