mandag 18. mai 2020

Tips mot uren hud

Det er også spesielt viktig hvis man har uren hud og kviser, siden huden har da spesielle behov. Når huden ikke gjør som vi ønsker, er det lett å ty til quick fixes mot kvisene. Dyre produkter som lover gull og grønne skoger, og timer hos hudpleier hjelper kanskje der og da, men i lengden kommer problemet tilbake like aggressivt som før. Så hva hjelper egentlig mot uren hud ? Vær observant i forhold til hvordan huden din reagerer på ulike produkter, eller i ulike situasjoner. Dette danner grunnlaget for å gjøre de rette endringene som gjør at du blir kvitt uren hud.


Tips mot uren hud

For å gjøre det enkelt for deg å komme i gang presenterer vi her tips mot uren hud som du kan begynne med. Før vi begynner: Hva menes egentlig med uren hud ? Vel, det kan være kviser, hudorm, fet hud og akne – for eksempel. Alle disse tilstandene kan være sjenerende, og enkelte er desperate etter løsninger. Her får du noen gode tips mot uren hud.


Logg inn for å følge dette. Noen mener igjen at det kan være en kombinasjon mellom både typen mat man spiser og hormonell ubalanse. Uansett hva årsaken er så vil man bli kvitt uren hud , så her kommer et tips.


Tips mot uren hud

Et råd for å bli kvitt uren hud er å lage seg ansiktsvask som rensemiddel. Glem det gammeldagse tannkremtrikset mot kviser. Akne er en vanlig hudlidelse , hele prosent av ungdom og yngre voksne i alderen. Den har bivirkninger man. Fet og uren hud med hudormer og kviser rammer i hovedsak unge mennesker i større eller.


Sliter du med uren hud , og lurer på hvordan du kan bli kvitt problemet? Da kan vi hjelpe deg! Vi har snakket med både hudpleier og lege, og fått deres beste tips til å blir kvitt akne, kviser og hudormer.


Tips mot uren hud

Ikke solkrem i ansiktet - Ikke bruk solkrem i ansiktet. Hormonene våre gjør mye bra for kroppen vår, men de kan også forårsake ting vi godt kunne vært foruten. En av dem er fet og uren hud. Hormoner er nemlig den vanligste syndebukken bak uren hud i ansiktet, og høyt oppe på lista ligger det mannlige kjønnshormonet testosteron.


Hvis huden tørker ut og føles stram kan talgproduksjonen øke og resultatet blir mer uren hud og kviser. Bruk eventuelt en peelingkrem en gang per uke. Hvis huden føles stram og tørr kan man bruke en fuktmaske 1-ganger per uke ved behov. Egentlig bør du rengjøre huden mer enn en gang om dagen. Rens huden godt om morgenen, gi den en oppfriskning ved lunsjtider, og rens den ekstra godt om kvelden.


Det finnes noen (dyre) kremer du kan kjøpe, og de er ment å løse problemet, men de fleste ganger er disse dyre produktene ikke så effektive, noen ganger funker de engang ikke. Nedenfor kan du derfor finne noen tips om hvordan bli kvitt uren hud og hva slags billige produkter du kan finne og bruke i kampen mot akner. De fleste ønsker seg en frisk hud uten tegn til rynker og urenheter. Her er enkle tips som du kan følge, og disse vil definitivt hjelpe deg med å holde huden din kvisefri. Hold ansiktet rent.


Dette bør være første prioritet i din daglige rutine. Selv om du ikke har et kvise-problem. Alt fra tips og behandling mot kviser, akne og hudormer. Etter jeg ble gravid fikk jeg veldig uren hud på ryggen.


Tips mot uren hud

Aldri hatt disse plagene før. Noen tips til hvordan jeg blir kvitt de nå før vi går inn i sommeren? Har fått med meg at hun anbefaler decleor ja, lurer bare på hvilke produkter i merket. Noen sliter med uren hud livet ut, mens andre bare får en kvise innimellom. Jeg trenger også mye fukt.


I ungdomsårene er det viktig med en god hudpleierutine og medisinsk hjelp samtidig. Medisinen kan være tøff mot hår og hud , så du må passe på at produktene beskytter huden , tilfører fuktighet og hindrer arrdannelse som medisinen kan gi, sier Stokke. Men mange opplever også uren hud som godt voksne. Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.


Hele huden flasser av, det svir og du ser helt forferdelig ut i flere uker. Heldigvis for meg var jeg nettstudent så jeg kunne sitte hjemme. Samtidig synes jeg faktisk det var mye bedre å ha et rødt flassende ansikt, og kunne si til folk hvorfor jeg så slik ut, enn å gå rundt med uren hud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg