torsdag 21. mai 2020

Pavlova med eggekrem i langpanne

Pavlova med eggekrem i langpanne

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Clas Ohlson har smarte løsninger for dine hjemmeprosjekt.


Besøk en av våre butikker! Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Det er imidlertid intet i veien for å lage en større versjon.


Denne flotte marengskaken egner seg utmerket til å forberede i dagen i forveien og masse friske bær gir vakker sommerstemning. Sprø marengsbunn, deilig eggekrem og friske bær - perfekt til 17. Toppet med eggekrem og friske bær blir dette en suksess i hvert selskap. Pavlova er en enkel og lekker festkake. Ha eggeplommer, sukker, melk og maizena i en kasserolle og bland ingrediensene sammen på medium varme.


Det er viktig at du følger med og rører jevnt i blandingen. Ha i eddik mens du visper. Bland sukker, maisenna og vaniljesukker, og tilsett det litt etter litt i eggehvitene mens du fortsatt visper. Perfekt fyll oppå sprø marengsbunn og fløyelsmyk eggekrem.


Alle elsker pavlova ! Og pavlova i langpanne fylt med deilig vaniljekrem og toppet med friske bær er ypperlig å servere når du venter mange gjester. Denne er enkel å lage og passer til både konfirmasjon, dåp og 17. Toppes med deilig eggekrem og rabarbrakompott med jordbær. Faktisk er dette så godt at du garantert kommer til å lage den mange ganger i sommer. Det er noe med sprø marengs, silkemyk fløtekrem og friske bær - og en kombinasjon av dette må jo bare bli bra!


Og det ble det da vi på St. Hansaften feiret mafiaens siste tilskud da barnebarnet mitt Philip ble døpt. Her får du oppskriften steg for steg. Klassisk vri med bær. Se oppskriften her.


Her er den - i ekstra stor størrelse - perfekt når du skal lage kake til mange. Topp den søte marengsbunnen med vaniljekrem og friske bær. Oppskrift på Eggekrem. Marengskaken lages vanligvis run men til selskaper kan det være praktisk med en større versjon.


Nå i mai passer det med røde og blå bær som står vakkert til den hvite kaken, men. Pisk dem sakte sammen med litt salt til de danner et mykt skum. Ha eggehviter i en ren, tørr bolle av glass eller rustfritt stål.


Skru opp hastigheten til boblene i skummet er små og jevne. Luftig, lett og sprø marengs som smelter i munnen. Her finner du oppskrifter på mini- og porsjonspavlova, pavlova i flere lag med masse godt fyll, og pavlova i langpanne. En suksess i hvert et selskap. Denne helgen feiret vi bursdagen til en kusine av meg og min bestemor.


Pavlova med eggekrem i langpanne

Fremgangsmåten er lik, men marengsen ble denne gangen pisket i minutter. Det er fordi det løser seg raskere opp når du pisker. Du får kjøpt finkornet sukker i butikker med større utvalg). Når sukkeret ikke løser seg opp vil det smelte i ovnen og lage små dammer rundt pavlovaen.


Dere som fulgte meg på instagram stories i helgen så at jeg endte med å bruke melis til kaka på bildet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg