tirsdag 9. februar 2021

Uv drakt barn

Uv drakt barn

Se vårt store utvalg her! Norges ledende bursdagsbutikk. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Med en UV drakt som inneholder maksimal UV -beskyttelse kan du være sikker på at barnet ditt er godt beskyttet mot solens UV -stråler.


La ditt barn velge akkurat sin favoritt blant alle fargeglade UV -klær, og nyt den glade minen og de glade minnene som en UV - drakt fra Swimpy har å tilby til hele familien. Dessuten tilbyr Swimpy UV -genser ekstra beskyttelse med sine lange ermer som gir en ekstra trygghetsfølelse for alle foreldre. Det er massevis av gode UV -drakter til barn å få tak i, og mange av dem har morsomme og barnevennlige motiver. Velkommen til Babyshop.


En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke. Vi strekker oss fra spedbarn opp til eldre barn. Reflex Hvasser UV - drakt beskytter de små mot UV -stråler fra sola. Stripete UV - drakt fra Newbie Limited Edition.


Her finner du størrelsesinformasjon for barn. UV - drakt med motiv av en krabbe med glidelåslomme som kan åpnes, slik at tennene kommer til syne. UV -klær: Vi oppmuntrer alle barn som ferdes i solen til å bruke lange ermer og lange shorts eller badetøy, laget av tett vevde stoffer.


Det er veldig viktig å passe på at klærne er testet og beholder sin UV -beskyttelse også etter vask og slitasje. En UV - drakt kan brukes av alle barn som skal være i solen, og gjerne også i tillegg til solbriller, solhatt og solkrem. Her kan du se vårt utvalg UV -drakter til både gutter og jenter, som dekker det meste av kroppen og beskytter mot solens sterke stråler.


Uv drakt barn

UV - drakt er et helt genialt plagg for barna å bruke på stranden om sommeren. Sjekk ut Uv Klær Voksne. En myk og god drakt for småbarn etter bading. Finn laveste nettpris her. Kjenner du et barn som elsker å bade i sol og vann?


Her ser du vårt herlige utvalg av uv -drakter til barn i alle aldre. UV-drakt barn Galapagos. Få motenyheter og inspirasjon tilsendt på e-post. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag! Ved å klikke på SEND” godkjenner du våre Personvernerklæring (se over) og vil motta nyhetsbrev fra KappAhl.


Uv drakt barn

UV -beskyttelse med UVbeskyttelse gjør deg trygg på at barna er beskyttet mot solas farlig stråler på varme sommerdager. Klesplagg og telt med UV -beskyttelse beskytter barna , og her finner du UV -ustyr fra kjente merkevarer. UV -telt, UV -klær, UV -hatter, UV -drakter og UV -sko spesielt laget for barn som skal nyte flotte feriedager i solen. UV -drakter beskytter huden mot solens stråler Barnas hud er ekstra følsom mot den farlige ultrafiolette strålingen. Derfor er det viktig å satse på badetøy med solfaktor som beskytter effektivt mot skadelige stråler.


Det er et behagelig, effektivt og kjemikaliefritt alternativ å kle barna i heldekkende badetøy med uv -beskyttelse. La små barn beholde en farget, tettvevd t-skjorte på ved bading, eller bruk spesiallagde solklær med solfaktor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg