torsdag 11. februar 2021

Vektklubben gratis

Gratis kroppsanalyse gir deg svar med en gang. Del dette innlegget. Anonym bruker Anonym bruker. MELD DEG INN HER: WWW.


Er det helt gratis vre her p vektklubben ? Vil bare tipse dere om grete rode sin gratis nett vektklubb. En sunn livsstil handler om å bygge gode vaner. Gull-medlemskap i Roede-klubben gir deg store og små verktøy for å få det til.


Meld deg inn i dag. Få gratis kostholds og treningsråd på vår facebook side. Vektklubben som passer deg - Dinside Dietter og kostrd 31. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Linker til gratis vareprøver og gode tilbud.


Vektklubben gratis

Jeg har brukt Grete Roede kurs på nett. Stort utvalg av treningsøkter for løping, HIIT, styrke, hjemmetrening mm. Kardio-trening hjemme: Sirkel med øvelser som får fart på blodpumpa!


Ikke alltid like lett å gå ned de ekstra kiloene. Møt andre i samme situasjon. Få mosjon, bedre kosthol motivasjon og ekspert hjelpe med dette.


Få hjelpe av våre personlige trenere til å lage ditt eget treningsprogram i Nett og Lett. Du kan prøve Nett og Lett i en uke for kr. Medlemskap er i utgpkt gratis men for rundt 1(tror jeg) i mnd så får du tilgang til litt utvidede ting som å få beregnet kaloribeho og å se prosentandel på fett, proteiner og karbo i det du spiser. Du skal spise en viss andel fett (minimum porsjoner hver dag f.eks med nøtter, avokado el fet fisk) og helst 2gram grønnsaker. Det gikk veldig bra i starten.


Jeg gikk ned ca 4-kg og holdt meg der stabilt i flere mnd. Sparkpeople er, i motsetning til vektklubb. Siden har alle hjelpemidler for de som vil ned i vekt, holde vekten eller trene seg til enda bedre form. Har naa kommet litt igang med trening.


Se deg selv 5-eller kilo lettere med vår fantastiske bildesimulator, få personlig. Onsker aa bli litt ekstra flink og lurer paa aa melde meg inn i VG sin vektklubb. Noen med erfaring derfra og son har positive ting aa dele med meg. Blir man inspirert? Gaar man ned i vekt om man folger raadene?


Logg inn for å følge dette. Etter at bildene er lastet opp velger du hvilket produkt du ønsker å personalisere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg