tirsdag 16. februar 2021

Verdens mest brukte navn

De mest brukte for- og etternavn. I Sør-Korea (og i Nord-Korea) skrives normalt etternavnet først, etterfulgt av et tostavelses fornavn, der siste stavelse starter med liten bokstav. Man skulle kanskje tro at det var Noora og William som tronet på topp over verdens mest populære navn.


Skam tar vel snart over verden, eller hva? Men det er faktisk ikke navnene til de fiktive karakterene som ligger øverst på lista. Så hvilke navn er det egentlig flest som har i Norge?

Verdens mest brukte navn. Slektsforskningsnettstedet Forebears. Deriblant de mest brukte for- og etternavnene på verdensbasis. Ingen innlysende forbilderOfte kan en populær person trigge en bølge av små med samme navn. NAVN I BØLGER: – Det går om lag 1år mellom popularitetstoppene, noe fjorårets mest populære navn er et skoleeksempel på, sier Jørgen Ouren i Statistisk sentralbyrå.


Emilie og Emily er lagd av navnet Emil, som kan bety rival, eller av Amalie, som kan bety en som arbeider. Selv om Jacob er det mest brukte guttenavnet totalt i Norge, er det bare i fylkene Hordaland og Troms navnet troner øverst på lista, sier Ouren. Mohammed i ulike skrivemåter topper i Oslo.


William, som har gått sterkt tilbake på landsbasis, er fortsatt topp i Akershus og Sogn og Fjordane.

Det vil si – navnene brukt av tre eller færre offentliggjøres ikke. Så dette er navn som bare fire til ti barn fikk i fjor. Sjansene for at samtlige på listen havner i barselgruppe, barnehage eller klasse med andre med samme navn er altså liten. Mohammad for første gang er det guttenavnet som er mest brukt i Oslo.


Av alle populære navn , er det mange som forsvinner ut av listene etter hvert. Her er et morsomt kart som viser de mest brukte etternavn i hele Europa. Etternavn: Mest brukte navn i Europa.


Som du ser er Hansen på topp i Norge, mens Andersson troner øverst i Sverige, og Jensen i Danmark. Jeg lurer p hva som er det mest brukte i hele VERDEN :D Det navnet som folk ble gitt av foreldrene sine. Det er estimert at omtrent millioner mennesker har dette navnet. Navnetoppen i utlandet - Navn - 4. Dinside guru Men det er bare p nummer iflge wolfram alpha. Sk p navn - Navn - SSB 26.


Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære hundenavnene akkurat nå! Disse navnene var mest populære til nyfødte i fjor – Jeg ønsker ikke å spekulere, men det kan være nærliggende å tro at dette har noe med TV-seriens popularitet å gjøre. Lille Gullkorn Barne smykker gaver dp, tft, stt, jente gutte smykker. Liste over populre navn - Det er det mest brukte navnet i land og blant de ti mest bruke navnene i minst land.


MS-forbundet Informasjon om forbundet, lokallag, sykdommen og forskning. N kan du endelig lese bkene og se.

Et nytt navn vokser fram, har sin storhetsti. Men det er flere britiske navn som ikke kommer til å bli særlig populære i Norge - som Jack, Charlie og Harry.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg