tirsdag 19. januar 2021

Zizzi klær på nett

Koop uw plus size-mode vandaag nog in de officiële Zizzi -webwinkel. Alltid stort og oppdatert utvalg. Slipp deg løs blant 2varemerker og finn dine favoritter. Zizzi er et feminint og inspirerende pluss size-merke med selvtillit og attitude. Kjøp den nyeste kolleksjonen.


Det som kjennetegner oss er vår store lidenskap for kundene våre og deres behov. Derfor lager vi topper til damer som har noen kilo for mye, eller de som har en kraftig kroppsbygning. Bestill toppen din i riktig størrelse her på Zizzi.


Er du på jakt etter moderne og trendy hverdagstøy eller en topp til neste fest? Blant Zizzis store utvalg av overdeler finner du klær for enhver anledning. Du finner Zizzi leggings for kvinner som er og bør være stolte av kroppen sin og den de er. Eller kanskje leter du etter et par Zizzi jeans som elsker måten du er formet på.


Zizzi klær på nett

Kvinner med kurver er nydelig, og derfor sørger Stylepit ofte for å ha klær fra Zizzi på salg. For ikke så altfor mange år siden hadde plus-size klær et uheldig rykte på seg for å ha skuffende design, være laget av dårlige materialer samt å komme i et svært begrenset utvalg. Disse faktorene gjorde plus-size shoppingen til en lite hyggelig opplevelse.


Den tiden er heldigvis forbi. Moderne og elegant, den kombinasjonen klarer vi også, så skal du være elegant en aften, ta en titt på utvalget. En slager i motebildet for tiden er å ha trykk på klærne Her hos Zizzi har vi også tatt til oss trenden og laget noen riktig lekre kjoler med vårlig og feminint preg.


Zizzi klær på nett

Klikk og se vårt store utvalg av smarte klær til store kvinner. Merker som Zizzi , Zhenzi, Veto, osv. Bredt utvalg av mote på Stylight. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn Zizzi På Nett.


Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Sammenlign Zizzi klær til dame og finn den beste prisen. I damekategorien vår finner du et bredt utvalg av klær , sko, accessories og sportsprodukter fra lokale butikker i hele Norge. Du kan altså sitte hjemme i din egen stue i Bergen og handle lokalt i Tromsø – på nett.


Zizzi klær på nett

Gjelder ikke på salgsvarer og gavekort. Minimumbeløpet er 6kr. Denne koden er personlig og skal ikke deles videre eller publiseres.


Ved å melde deg på , aksepterer du å motta e-poster og SMSer fra Boozt med eksklusive tilbu inspirasjon og personlige anbefalinger. Vi har kjoler til fantastiske priser på siste mote som for eksempel kjoler, jakker, sko, sportsklær og badetøy året rundt. Besøk vår nettbutikk for å shoppe stilige designerklær og sko. Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09. Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen timer.


Zizzi klær på nett

Dersom din henvendelse haster anbefaler vi å ringe i åpningstiden. Fri frakt over 8kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg