onsdag 20. januar 2021

Vondt på venstre side av magen

Brukere har fått hjelp mot bl. Compleet verzorgd naar Side. Se våre reiser til Side her. Bestill din drømmeferie på ving. Som tidligere nevnt skyldes dette det meste av tiden luft i magen.


Smerter i øvre del av magen kan være refluks. Har du vondt i øvre del av magen eller mellom brystbeina, kan det tyde på refluks. Dette er også det enkleste å tyde: — Sitter smertene helt øverst i magen kan det være problemer med magesekken, refluks eller betennelse, sier Kvenshagen. Jeg har hatt to perioder hvor jeg har gått rundt med mye vondt nederst på venstre side av magen , omtrent ved siden av hoftebeinet ca. Dette har gjort ekstra vondt når jeg gjør nr to på do, når jeg (unnskyld meg ) trykker.


Jeg dro til legen for ca en uke siden , der det ikke ble funnet noe unormalt i magen etter 'håndspåleggelse', og jeg tok en del blodprøver som jeg ennå ikke har fått svar på. Hadde en periode igjen med. Legen foreslo å se an smertene en måned til før eventuelle nye tiltak skulle igangsettes.


Divertikler kan også oppstå i spiserøret, magesekken og tynntarmen, men de er vanligst i tykktarmen, ofte i den siste delen av tarmen. Det vanligste symptomet er magesmerter i nedre del av magen , som regel på venstre side. Smertene kan komme og gå eller være konstante. Symptomene på kreft i tarmen avhenger av hvor kreften sitter.


Bildet over viser hvor man finner kreft i tykktarmen. Bildet viser en persons tarmsystem sett forfra. Til venstre på bildet blir derfor høyres side på pasienten. Som det fremgår av tegningen oppstår de fleste tilfellene av tykktarmskreft på venstre side i tarmen. Hei, jeg har den siste måneden opplevd en gradvis økende følelse av ubehag og trykk i området under de nederste ribbeina på venstre side.


I begynnelsen var plagene av en karakter som gjorde at jeg fint kunne fungere i jobb og studier, men de siste to ukene har plagene forverret seg. Vondt på venstre side av magen ! For eksempel ved forstoppelse og luft i magen. Det kan være smerter nede i magen på den ene eller på begge sider. Nei, aldri smerter om natta. Han blir uvel når smertene er på det verste.


Ingen oppkast eller kvalme. Det er spesielt etter endt arbeidsdag at smertene er ille. Når det er sagt, så er det jo veldig vanlig å ha vondt i magen , både på høyre og venstre side.


Vondt på venstre side av magen

Derfor kan det være litt vanskelig å oppdage at det er akkurat blindtarmbetennelse en har. Har du smerter i nedre del av magen som du er usikker på hva skyldes anbefaler jeg deg å kontakte en lege umiddelbart, Eidjar. Siden i forgårs ettermiddag har jeg hatt en smerte helt nederst på venstre siden av magen. Det kjennes ut som at det er rett over eggstokken.


Når jeg ligger og sitter kjenner jeg ikke noe. Og om jeg trykker på magen er det vondt. Jeg har også i åresvis hatt problemer på venstre side av magen nesten helt oppe under ribbena. Men bare på venstr.


Fikk det lenge før M. E (eller ihvertfall mange år før jeg ble så syk som nå), og har hatt det siden. Var til legen dengang, og var på en eller annen mindre koselig undersøkelse. Vanlige matvarer og ingredienser som våre lesere. Det er helt normalt å ha vondt i ryggen iblant,.


Madeleine er alltid forkjøla og har hjertet på høyre side.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg