tirsdag 12. januar 2021

Verdens beste gulrotkake uten tvil

Gulrotkake er saftig og godt, og ostekremen på toppen er uimotståelig! Saftig gulrotkake i langpannekake. Endelig sesong for epler. Prøv vår deilige kake i dag. Det er sesong for blåbær.


Finn laveste nettpris her. Jeg har nettopp prøvd gulrotkake i langpanne og det gikk ikke særlig bra å ha formen midt i , den hevde seg så stor at toppen ble litt svart. Jeg m bare dele oppskriften p verdens beste gulrotkake med dere. Jeg er overbevist om at jeg har rett, og dersom noen. Bakte han verdens beste gulrotkake som han skal ta med seg til de.


Ikke meg i mot nr jeg er sikker p at jeg har oppdaget verdens beste gulrotkake, uten tvil. Kaken er etter min mening perfekt i både smak og konsistens. En venninne og jeg satt en kveld og skar tynne skiver av denne kaken mens vi satt og skravlet.


Plutselig var kaken borte. Kristine Ilstad Kake for personer. Hyller hverandre: – Uten tvil verdens beste. Anders Mol imponerte nok en gang med sterkt blokkspill, og får ros fra makker Sørum.


Jeg begynner å bli ganske vant til at han er god til å. Klodens beste gulrotkake Byens beste pølser? Norges beste kebab? Slike påstander er jeg skeptisk til. Verdens beste sushi?


Bortsett fra når det gjelder akkurat denne gulrotkaken! Monica Csango (46) er matblogger, kokebokforfatter og programleder i Kakekrigen på FEM. Dette er uten tvil den beste gulrotkaken jeg både har spist og laget. Supersaftig gulrotkake.


Denne MÅ du bare prøve. Dette er en gammel oppskrift som plutselig dukket opp igjen i en bunke med papirer. Jeg fikk oppskriften av en venninne for lenge, lenge siden og husket den som verdens beste gulrotkake. Vart spurt om å laga ei kaka til juleavslutninga i kveld.


Verdens beste gulrotkake uten tvil

Kva slag kake eg lagde kunne eg velja. Tenkte med ein gong på at eg ville laga ei gulrotkake. Søkte på Kvasir og såg bloggen din. Fekk uuutruleg mykje skryt for kaka!


Forstår eg godt, for den er jo berre knallgod! Gjorde som ein av dei andre lenger oppe og hadde litt sitron i kremen. Oppskrift på verdens beste gulrotkake.


Kaketrender kommer og går, men gulrotkaka består! Jeg har ingen middelmådige oppskrifter, derfor de noe cocky overskriftene. Dette er den beste , mest saftige gulrotkaka du noensinne har smakt. Og som alt annet jeg legger ut, laget på under minutter, inkludert oppvasken. Bunn med havrekjeks og malte mandler, friskt fyll med smak av appelsin, lokk av hjemmelaget gelé, toppet med masse friske bær.


Jeg prøvde å pendle fra hønefoss til drammen. Men jeg tok buss, og du tar vel tog. Er en helt annen komfort enn buss. I denne tradisjonsrike kaken får du nemlig to kaker i én: Både en saftig bløtkakebunn og en sprø marengs på toppen.


Og ikke nok med det: I midten er det en deilig, myk og luftig vaniljekrem. Innlegget inneholder annonselenkerHei og god lille-lørdag alle sammen! No er det lenge sida eg har posta ei skikkelig festkake her på bloggen. Grunnen til at eg kaller det festkake er fordi den er stor og passer utmerket til bursdager, selskaper, kaffibesøk og det som hører med. Dette ER virkelig verdens beste gulrotkake ! Venninner spør etter oppskriften, og selskapsgjester forsyner seg flere ganger.


Til og med min samboer som vanligvis ikke liker kake ber om denne. Den blir ekstra saftig med eple i bunnen, og lime i kremen er virkelig prikken over i’en! Litt friske jordbær brekker den syrlige smaken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg