torsdag 14. januar 2021

Vaginal plastikk

En vaginal operasjon tar sikte på å reparere vaginal skader etter bla fødsler og vaginal slapphet som ofte oppstår med økende alder og for å begrense diameteren i skjeden, noe som da gir en mindre og tettere vaginal kanal og åpning. Hva er en vaginal fødselsskade? Jeg fikk høre igjen dette mye da jeg var yngre. Nå har jeg vært gift i mange år med en meget velutstyrt mann og vi har barn der yngstemann er år.


I den senere tid etter å ha lest mye om vaginalplastikk har jeg begynt å tenke. Vaginal plastikk - Seksualitet - Kvinneguiden. Behandlingen kan være aktuelt blant annet dersom du opplever økende slapphet i skjeden.


Operasjonen gjøres gjerne i lett narkose og tar et par timer. Dette er en sikker, rask og smertefri behandling. Den kan hjelpe kvinner med tørre slimhinner, lettere urininkontinens, smerter under samleie og vaginal tightening. I tillegg til kirurgi tilbyr vi også gynekologisk undersøkelse hos gynekologisk spesialist med lang erfaring.


Intimkirurgi – Labia plastikk. Flere kvinner ønsker å gjennomgå intimkirurgiske inngrep for å forandre på underlivet. Ingen vet hvor mange norske kvinner som går rundt med ødelagte underliv forårsaket av barnefødsler.


Altfor mange sliter med inkontinens og lekker urin, gass eller avføring etter at de får barn. Jeg er misfornøyd med utseende på undelivet og lurer på om det er mulig å utføre plastisk operasjon som fyller ut de ytre kjønnsleppene? Mine er veldig små og dekker ikke over noe av det som befinner seg innenfor. Jobber i helsesektoren og har sett flere underliv, har til nå ikke sette noe s. Jeg skal gjøre fremre vaginal plastikk , tror de skal løfte skjedeveggen og blæren som har falt ned.


Jeg har hørt at j ikke skal løfte noe på 6-uker, har en ett åring og en treåring så er spent på om dette går. Har dere noen erfaringer med dette? Omtrent like mange anbefalte liggetid på sykehus etter vaginal plastikk til ett døgn som til tre døgn eller mer. Det var også stor variasjon i sykmeldingsvarighet etter vaginal plastikk der pasienten har lett fysisk arbeid. Opererte underlivet i forrige uke.


Gynekologen kalte det for vaginal plastikk. Og bakre plastikk tror jeg. Det er ganske smertefult der nede nå. Mye verre enn etter fødselen. De to første dagene etter operasjonen syns jeg resultatet så veldig bra ut, men nå de siste dagene har det forandret seg så.


Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Prisene gjelder fra 1. Abstract Bakgrunnn: Abdominal hysterektomi, vaginal hysterektomi og vaginal plastikk er de vanligste operasjonstypene innen gynekologi. Mange av rutinene for pre- og postoperativ behandling samt råd og restriksjoner som blir gitt til pasientene etter operasjoner, er ikke forskningsbaserte.


Strammer opp vaginaen med plastisk kirurgi etter fødselen - Du kan få en bedre og strammere vagina enn det du hadde før, sier kjendismamma Johanna Grønneberg Mesa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg